Dokroj Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Witam. Mam problem z moim rns-e. Mam kartę sd 500mb (nie sd hc). Radio nie czyta karty. Wgrałem na nowo spolszczenie i dalej nie działa. Bez spolszczenia też nie działa. Jeden mechanik już się poddał. Gdzie tkwi problem?
Szarik Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Moze karta była źle sformatowana. Nie czyta w żadnym gnieździe ?
koziol992 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Przerabiałem też problemy z czytaniem karty w navi plus. W moim przypadku winna była nazwa karty (którą nazwałem rns-e) oraz to, że nie wysuwałem karty w komputerze przed wyciągnięciem jej z czytnika.
Dokroj Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Szarik napisał: Moze karta była źle sformatowana. Nie czyta w żadnym gnieździe ? Nie
Dokroj Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2018 44 minuty temu, koziol992 napisał: Przerabiałem też problemy z czytaniem karty w navi plus. W moim przypadku winna była nazwa karty (którą nazwałem rns-e) oraz to, że nie wysuwałem karty w komputerze przed wyciągnięciem jej z czytnika. A jak ją nazwałeś?
koziol992 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 nazwałem po prostu sd, później po dodaniu mp3 wysunąłem w komputerze. Aha, gdy były foldery na karcie to tez nie chciało jej odczytywać
robi4020 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Wyciąg kartę SD z RNS-E włóż do kompa i jak poprosi o skanowanie daj na <TAK> i powtórnie włóż do nawigacji. Edytowane 12 Czerwca 2018 przez robi4020
Rekomendowane odpowiedzi