Opublikowano 15 Lutego 200917 l http://www.allegro.pl/show_item.php?item=551889519 potrzebuje foto tych lamp zamontowanych na A4. Mam wrażenie że mogą spoko wyglądać, z drugiej strony są podobne do starej sieny...
Opublikowano 15 Lutego 200917 l Bardzo ładne lampy. Sam mam takie u siebie. Jeżeli masz ciemne autko to bierz
Opublikowano 15 Lutego 200917 l Autor Bardzo ładne lampy. Sam mam takie u siebie. Jeżeli masz ciemne autko to bierz mam ciemny zielony metalic, zastanawiam się jeszcze nad ledami tymi najbardziej zblizonymi do ori...
Opublikowano 15 Lutego 200917 l Bardzo ładne lampy. Sam mam takie u siebie. Jeżeli masz ciemne autko to bierz mam ciemny zielony metalic, zastanawiam się jeszcze nad ledami tymi najbardziej zblizonymi do ori... I to bedzie lepszy wybor.. Te 1 lampy to dla mnie nieporozumienie. Auto bedzie wygladac jak Fiat Siena
Opublikowano 16 Lutego 200917 l Jerzyk Ty zawsze musisz wszystko skrytykować Kwestia gustu, mi się podobają i ze Sieną mi się auto nie kojarzy A jakbym miał teraz kupować to ze zwykłych wybrałbym właśnie Depo Red White Clear a z diodowych te z linku: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_prosze_o_pomoc-t66138.0.html
Opublikowano 16 Lutego 200917 l Damian to nie tak jest.. Niektorzy krytykuja eńdżel ejsy bo im sie nie podobaja (w tym ja), tak samo jest z tymi lampami, a'la Siena (to nie jest krytyka dla samej krytyki)
Opublikowano 16 Lutego 200917 l Damian to nie tak jest.. Niektorzy krytykuja eńdżel ejsy bo im sie nie podobaja (w tym ja), tak samo jest z tymi lampami, a'la Siena (to nie jest krytyka dla samej krytyki) Hehe... wiem, wszystko kwestia gustu Ja akurat nie chciałem II liftu na tył a z innych to te były najładniejsze no i na moim kolorze wyglądają Dzisiaj pewnie bym wziął te diody co wkleiłem linka ale jak kupowałem to ich nie było
Opublikowano 16 Lutego 200917 l Mi tez te lampy jakos nie podchodzą Musisz się przyzwyczaić bo na najbliższym spocie pojawi się B5 z takimi lampami
Opublikowano 16 Lutego 200917 l te LEDy na wzór poliftowych zakładaj, Nosb coś wspominał że są zbyt cukierkowe, ale zawsze można je lekko przyciemnić, do ciemnej zieleni myślę że będą
Opublikowano 16 Lutego 200917 l Tylko że te LEDy ciężko dostać no i to jest ich największy minus, można kupić te jasne i zrobić Hand made Black :gwizdanie:
Opublikowano 16 Lutego 200917 l Mi tez te lampy jakos nie podchodzą Musisz się przyzwyczaić bo na najbliższym spocie pojawi się B5 z takimi lampami
Opublikowano 17 Lutego 200917 l Mi tez te lampy jakos nie podchodzą Musisz się przyzwyczaić bo na najbliższym spocie pojawi się B5 z takimi lampami Już się tyle razy wybierałem i dojechać nie mogłem także pasuje się pojawić