Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Foto poszukiwane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=551889519

potrzebuje foto tych lamp zamontowanych na A4. Mam wrażenie że mogą spoko wyglądać, z drugiej strony są podobne do starej sieny...

Opublikowano

9a78e457b84c3bc2.jpg

Prosze

Opublikowano
  • Autor

Prosze

Dziekuje bardzo :hi:

Opublikowano

Bardzo ładne lampy. Sam mam takie u siebie. Jeżeli masz ciemne autko to bierz :good:

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładne lampy. Sam mam takie u siebie. Jeżeli masz ciemne autko to bierz :good:

mam ciemny zielony metalic, zastanawiam się jeszcze nad ledami tymi najbardziej zblizonymi do ori...

Opublikowano

mam ciemny zielony metalic, zastanawiam się jeszcze nad ledami tymi najbardziej zblizonymi do ori...

I to bedzie lepszy wybor.. :good:

Te 1 lampy to dla mnie nieporozumienie. Auto bedzie wygladac jak Fiat Siena :polew:

Opublikowano

Jerzyk Ty zawsze musisz wszystko skrytykować :tongue4: Kwestia gustu, mi się podobają i ze Sieną mi się auto nie kojarzy :wink4: A jakbym miał teraz kupować to ze zwykłych wybrałbym właśnie Depo Red White Clear a z diodowych te z linku: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_prosze_o_pomoc-t66138.0.html

Opublikowano

Damian to nie tak jest.. :decayed:

Niektorzy krytykuja eńdżel ejsy bo im sie nie podobaja (w tym ja), tak samo jest z tymi lampami, a'la Siena :) (to nie jest krytyka dla samej krytyki) :naughty:

Opublikowano

Mi również się nie podobają te lampy,ale to kwestia gustu oczywiście :wink4:

Opublikowano

Damian to nie tak jest.. :decayed:

Niektorzy krytykuja eńdżel ejsy bo im sie nie podobaja (w tym ja), tak samo jest z tymi lampami, a'la Siena :) (to nie jest krytyka dla samej krytyki) :naughty:

Hehe... wiem, wszystko kwestia gustu :tongue4: Ja akurat nie chciałem II liftu na tył a z innych to te były najładniejsze no i na moim kolorze wyglądają :kox: Dzisiaj pewnie bym wziął te diody co wkleiłem linka ale jak kupowałem to ich nie było :confused4:

Opublikowano

Mi tez te lampy jakos nie podchodzą :thumbdown:

Opublikowano

Musisz się przyzwyczaić bo na najbliższym spocie pojawi się B5 z takimi lampami :tongue4:

Opublikowano

te LEDy na wzór poliftowych zakładaj, Nosb coś wspominał że są zbyt cukierkowe, ale zawsze można je lekko przyciemnić, do ciemnej zieleni myślę że będą :kox:

Opublikowano

Tylko że te LEDy ciężko dostać :confused4:

Opublikowano

Tylko że te LEDy ciężko dostać :confused4:

no i to jest ich największy minus, można kupić te jasne i zrobić Hand made Black :gwizdanie:

Opublikowano

Musisz się przyzwyczaić bo na najbliższym spocie pojawi się B5 z takimi lampami :tongue4:

:naughty:

Opublikowano

:naughty:

Już się tyle razy wybierałem i dojechać nie mogłem także pasuje się pojawić :tongue4:

Opublikowano

Ja też mam takie :tongue4:

0bb9ccd8d1ade0bdmed.jpg

Opublikowano

BIKER :good: Tylko że na czerwonym takie lampki troszkę znikają :confused4:

Opublikowano

a sa moze takie do Avanta??