Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AGB] Pomoc w wyborze sprzęgła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siadło mi sprzęgło, jakiej firmy mozecie mi polecić pozdr :)

Myślalem nad serwisem. Myślałem nad sachs, ale nie wiem dokładnie, moze ktoś coś zaradzi.

Opublikowano

Sasch :good:

Stosunek ceny do jakosci jest bardzo dobry.

Opublikowano

polecam LUK-a :good:

Opublikowano

Sprzęgło LUK-a, czy Sachsa to wydatek 850-900 zł natomiast w ASO sprzęgło od RS4 1100 zł. Wybór chyba jasny.

Opublikowano

Sprzęgło LUK-a, czy Sachsa to wydatek 850-900 zł natomiast w ASO sprzęgło od RS4 1100 zł. Wybór chyba jasny.

no tak z tym że Audi nie produkuje sprzęgieł :rolleyes: a na gwarancję nie można liczyć :przebiegly:

Opublikowano

no tak z tym że Audi nie produkuje sprzęgieł :rolleyes: a na gwarancję nie można liczyć :przebiegly:

Gwarancja przy sprzęgle? Nie bardzo rozumiem Twoj tok myślenia.

Sprzęgło od RS-a ma mocniejsze sprężyny i daje rade bez problemu do 450 KM, tym bardziej da rade serii S4 lub S4 po programie.

Różnica w cenie żadna, pasuje p&p. W użytkowaniu (twardości pedału) nie ma żadnych różnic.[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 19:27_________________________________________________Jest jeszcze jedna opcja, nabicia na obecna tarcze półspieka u p. Radzikowskiego (300-350 zł) Nie polecam tej opcji z tego względu,że zużyte pewnie jest sprzęgło, a nie tylko tarcza. Pół spiek dosyć szybko się zużywa , tarcza od RS4 NIE!

Opublikowano

dlatego napisałem że gwarancji na sprzegło nie ma czy to ori czy zamiennik a różnica w cenie jest :cool1:

Opublikowano

Jesli Norbi ma sprzeglo od RS4 i przy jego jezdzie jeszcze sie trzyma... to faktycznie warto :kox:

Opublikowano

Jesli Norbi ma sprzeglo od RS4 i przy jego jezdzie jeszcze sie trzyma... to faktycznie warto :kox:

oj warto :) norbiasty strzela ze sprzęgła na wszystkich światłach..nawet na spotach daje strzały na każdej prostej :cool1::kox:

Opublikowano

oj warto :) norbiasty strzela ze sprzęgła na wszystkich światłach..nawet na spotach daje strzały na każdej prostej :cool1::kox:

Nie wydaje mnie sie :decayed:
Opublikowano

Nie wydaje mnie sie :decayed:

a mnie się widzi i słyszy a nie wydaje :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki chłopaki. :) To skieruje sie w strone ASO. a co do sachs to widzialem za ok. 1300zl sama tarcz. Pozdrawiam.

[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 02:12_________________________________________________A S4 jest po programie :)

Opublikowano

A S4 jest po programie

Zapodaj wykresik, tak z ciekawości.[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 08:45_________________________________________________

To skieruje sie w strone ASO. a co do sachs to widzialem za ok. 1300zl sama tarcz.

Ostatnio euro trochę, a nawet bardzo szaleje, tak więc ceny części ogólnie pewnie poszły do góry, te nie z ASO również.
Opublikowano

Norbi ta cena od RS4 z ASO tyczyła się komplentego sprzęgła z dociskiem i wszyskim?

Opublikowano

Norbi ta cena od RS4 z ASO tyczyła się komplentego sprzęgła z dociskiem i wszyskim?

Tak