Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Płyn chłodniczy przecieka do wnętrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio pada jedynie śnieg a ja mam w aucie po stronie kierowcy z przodu mokro. Wykluczam z racji zimy ulewy, a na dodatek płynu w zbiorniku zaczęło mi ubywać. To coś mokre jest z lepkości podobne do płynu chłodniczego. Wg moich skromnych analiz wypadło na coś co się nazywa chłodniczką do ogrzewania. latem i jesienią kiedy nie włączałem ciepłego nawiewu problemu nie było. Teraz jest. jak pojeżdżę bez ogrzewania to płynu nie ubywa.

Jeśli dysponujecie wiedzą to oświećcie gdzie szukać takiego ustorjstwa w a4. Widzę jedynie, że przewody gumowe wchodzą w podszybiu do środka i dalej moja wiedza się kończy.

pozdrawiam

Opublikowano

do tego ustrojstwa żeby się dostać to musisz sciągnąć deske rozdzielczą :naughty:

Opublikowano

czasem peka plastikowy krociec,jest z tylu silnika,polaczony z rurkami do ogrzewania,czesto peka i moze leje ci sie po rurce do srodka...

Opublikowano

przerabiałem ten temat w punto, z niewiadomych przyczyn były wycieki z nagrzewnicy i tez zalanie srodka płynem, ale sprawdz najpierw ten krociec, moze to jednak to, a jak nie to czeka Cie sporo rozkrecania... :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie poczytałem w paru postach w dziale klimatyzacja, że demontaż całej konsoli to w diabły :evil: roboty. Sprawdzę na razie króćca.

Opublikowano

zawsze mozewsz sprobowac wykrecic schowek i zobaczyc,czy tam cos znajdziesz,pod deska,potem druga strona pod kiera i moze nie trzeba bedzie calej dechy zrzucac... :wink4: