Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

skradzione kombi z chrzanowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przed moim blokiem od kilku tygodni na parkingu stoi audi kombi a4 lub a6, kolor szary, blachy KCH czyli chrzanowskie, spoza slaska, a ja mieszkam na slasku (Świętochłowice), auto od kilku tygodni stoi w tym samym miejscu, ani razu nie odsniezone, to by wskazywalo na to ze jednak kradzione. bedac z psem na spacerze zrobilem dzisiaj foto z górki poglądowe

zdjcie0505hu7.th.jpg

fajnie jakby sie udalo znalezc wlasciciela, wieczorem nie ma gdzie zaparkowac i kazde auto niepotrzebnie zajmujace miejsce to problem

Opublikowano

Zgłoś to do Strażników albo Policmajstrów :wink4:

Opublikowano

Zgłoś to do Strażników albo Policmajstrów :wink4:

dobra myśl, zgłoś to policji razem ze swoimi podejrzeniami, oni sprawdzą czyje to auto i czy nie było skradzione :)

Opublikowano

To że ma obce blachy to o niczym nie świadczy sam smigam na "obcych" a właściciel może na ferie wyjechał innym środkiem lokomocji. Możesz miśków dla spokojności wezwać ale jak sie okażę że to nowe auto sąsiada to będzie śmiesznie

Opublikowano

krzysiekrex zglosisz i bedzie kolejna udana AKCJA POLICJI.. :kox:

:polew: :polew: :polew:

Ale oczywiscie ze zglos.. :good:

Opublikowano

może coś się popsuło i zbiera na naprawę i lawetę :decayed: , kradzione raczej nie jest bo po co by kradli i stawiali gdzieś na widoku ludzi :blink:

Opublikowano

U mnie na parkingu już 2 razy tak bryki zostawiali(2 nowe mondeo),gadałem z pałami jak przyjechały , okazało sie że złodzieje sprawdzają w ten sposób czy bryka ma gps itd,jak sie nikt nie zgłosi to go zabierają ,oczywiście czasem jak ma gps pały robią zasadzkę i czekają na nich. Na pewno warto zadzwonić niech sprawdzają .

Opublikowano

Oniak ma rację.

Opublikowano

Oniak ma rację.

Dokładnie, mojemu dobremu znajomemu ukradli auto i zostało znalezione właśnie po takiej informacji przekazanej na policje.

Opublikowano
  • Autor

no panowie, mozna powiedziec: udana akcja policji :tongue4:

dzis w nocy przed snem poszedlem do kuchni z okna zobaczyc czy na parkingu nikt sie nie kreci i patrze, a tam radiowoz, przyjechali do tej audicy, drzwi otwarli normalnie, widocznie przez tyle tygodni byl caly czas otwarty :blink: no prosze jak u mnie bezpiecznie, moge nie zamykac swojego auta, skoro na audice sie nikt nie pokusil :mysli: rano juz auta nie bylo, wiec sprawa zalatwiona, temat mozna zamknac :cool1:

Opublikowano

ktoś będzie miał niezły prezent jak furka mu się odnajdzie tak 3mać :hi: