wiki Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 jak w temacie czasami podczas przyśpieszania na zimnym silniku delikatnie szarpnie - przerwie na ułamek sekundy i dzieje się to tylko raz i dalej jest OK, co to jest moze filtr paliwa zasyfiony, wtryski, pompa paliwa sam nie wiem od czego zacząć no ale chyba od wymiany filtra paliwa i jakiś specyfik do czyszczenia wtrysków, co o tym sądzicie, auto nie kopci, pali mało, przyśpiesza zadowalająco * uzupełnij proszę profil użytkownika - Łukasz
rav Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam Zacznik od podłaczenia VAG-COM. Sprawdz czy nie masz jakichś błędów a potem zrób logi. _______________ Pozdrawiam Rafał
FAZY Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Mógłbyś się wybrać na spot,tam przeważnie mają vaga,tylko nie wiem czy w twoim seacie zrobią to za free?
Sztomel Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 tylko nie wiem czy w twoim seacie zrobią to za free? no to już zależy, czy Seatem wkupi się w grono A4
rav Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 tylko nie wiem czy w twoim seacie zrobią to za free? no to już zależy, czy Seatem wkupi się w grono A4 No chyba nie będzie tak łatwo
Rekomendowane odpowiedzi