Skier4s Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Cześć, jest to mój pierwszy temat, zakładam ponieważ przekopałem sieć, żeby znaleźć odpowiedź - bezskutecznie, same nie jasne odpowiedzi - co potrzebne do przesiadki z b6 na b7 itd. Na forum tak samo. Obecnie mam A4 B6 Avant 1.9TDI AVF, kierownica 4-ramienna, poduszka bez multifunkcji, tempomat, pełen FIS, radio Syphony II. Chciałbym zamontować poduszkę 4-ramienną z MF, nie wiem, co konkretnie (najlepiej numery części) potrzebuję kupić, żeby poskładać to do kupy, oraz jakie zmiany w kodowaniu muszę poczynić. Z tego co wyczytałem, moduł kierownicy obsłuży MF (ma tempomat). Największą zagadkę stanowią dla mnie potrzebne wiązki. Odnośnie kodowania znalazłem informację, że muszę 'poinformować' komputer o innym typie założonej kierownicy (tu poduszki, suma wartości), ewentualnie kodowanie G65. Proszę, pomóżcie mi w stworzeniu listy zakupów oraz w wyjaśnieniu wymaganych zmian w kodowaniu. Czytanie wątków o przesiadce z b6 do kierownicy b7 wprowadziło u mnie niepotrzebne zakłopotanie - do b7 taka wiązka, nie z tym radiem, moduł niby się zgadza itd, kocioł. Dzięki za wyrozumiałość i szczere chęci pomocy Pozdrowienia Seweryn
luki19862121 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Mam kompletną kiere MF jeśli szukasz ładnej z wiązką itd. Tu jest do b6 fajnie opisane. 1
Rekomendowane odpowiedzi