borsukxd Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam , dzisiaj rano przestał działać mi telefon w aucie tj nie łączy się bt. Przycisk mode nie działa , teb drugi tez nie . Rolka od podgłaśniania i sciszania działa . Wie ktoś może co jest grane? Wczesniej działało wszystko normlanie. Dodam ze przyciski podswietlają się na czerwono. Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez borsukxd
Pawel125R Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Wszystko jest połączone przewodami z modułem w kierownicy, może warto zdjąć poduszkę i sprawdzić przewody na początek, bo to tylko dwie śruby przecież...
borsukxd Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2018 w którym miejsu się one znajduja?
luki19862121 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 1 minutę temu, borsukxd napisał: w którym miejsu się one znajduja? Z tyłu kierownicy pod zaslepkami znajdziesz. Ew jak masz kompa podłącz sprawdź błędy. Skoro multi przestało podswietlac to problem w okablowaniu raczej.
borsukxd Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Multi świeci normalnie na czerwono, tylko nie działa przycisk mode , i ten drugi po prawej stronie. Rolka od sciszania/ zgłaśniania działą normalnie
borsukxd Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Który bezpiecznik za to odpowiada?
luki19862121 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 6 minut temu, borsukxd napisał: Który bezpiecznik za to odpowiada? Nie ma bezpiecznika do multi. Musisz szukać w okablowaniu lub może samo multi się wysypalo. Najlepiej było by się podłączyć i zobaczyć czy sypnie jakimś błędem.
MarcinL Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Skąd jesteś? Jak Zielona Góra albo okolice i nie masz kabla, to możesz jutro do mnie do pracy podbić i Ci sprawdzę błędy.
Rekomendowane odpowiedzi