Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z kablem od e-service

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Kupiłem kabel vag012 kilka miesięcy temu od e-service. Było ok, raz oddawałem na zmianę oprogramowania, bo przypadkowo zmieniłem. Robiłem logi normalnie do czasu... Miesiąc temu chciałem zrobić logi w VW passat i nie dokończyło z błędem o oryginalności vcds'a. Pomyślałem, że auto jest za nowe, a kabel słaby. Dwa dni temu chciałem zrobić logi u siebie i bloki pomiarowe sprawdzić. Logi zatrzymało się na 3 grupie, a bloki pomiarowe, to działał zakres tylko 0-25.

Wiecie co może być nie tak? Ci z e-service mi nie odpisują na email. Kasę wziąć potrafili, ale już pomóc nie.

CwcDuBD.png

NjOFZ31.png

Bv0ZuXP.png

Opublikowano

Prawdopodobnie aktualizowałeś oprogramowanie tym samym uwalając kabel.

Z klonami jest prosta zasada. Nie można używac podczas połączenia z internetem. Ja zawsze dodaje sobie wyjątek do zapory, żeby nie miał dostępu. Do tego odznaczasz w samym programie by nie robiło aktualizacji.

Mogę Ci podpowiedzieć, że @Galetto stawia takie kable na nogi, zapytaj... 

Druga sprawa, czy używasz odpowiedniej wersji programu do tego kabla ? Oni Ci taką podali ? Ten soft masz specjalny, czy po prostu próbujesz na ori programie klonem działać :P ?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, kamil-vag napisał:

Prawdopodobnie aktualizowałeś oprogramowanie tym samym uwalając kabel.

Z klonami jest prosta zasada. Nie można używac podczas połączenia z internetem. Ja zawsze dodaje sobie wyjątek do zapory, żeby nie miał dostępu. Do tego odznaczasz w samym programie by nie robiło aktualizacji.

Mogę Ci podpowiedzieć, że @Galetto stawia takie kable na nogi, zapytaj... 

Druga sprawa, czy używasz odpowiedniej wersji programu do tego kabla ? Oni Ci taką podali ? Ten soft masz specjalny, czy po prostu próbujesz na ori programie klonem działać :P ?

Wszystko od nich i bez neta używam programu. Raz mi już naprawiali i wiem żeby nie aktualizować.

Spróbowałem zrobić reinstal, ale pobrałem 012 wersję angielską. Połączyłem się z autem i program zrobił się legalny i działa teraz. Spróbuję potem przeinstalowac polską wersję, bo takiej używałem do tej pory.

Edit: Sam z siebie zdezaktywował się (sama licencja, bo wersja została taka sama jak była po kupnie).

Edytowane przez Marcin Lipiński