buli888 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Witam, jestem tutaj nowy na tym forum i mam następujący problem w mojej audi a4 b8 2.0tdi wyłączyło się MMi i nie chce się włączyć,konsola nie podświetla także przycisków,bezpieczniki z lewej oraz prawej strony deski sprawdziłem i są ok. MMI model 2G.Bardzo proszę o pomoc co może być przyczyną awarii z góry dziękuje.
wrclaguna Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Kilku wrózbitów mamy na FORUM Kolego komp to podstawa i odczyt błedów
buli888 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Jeżeli chodzi o kompa to przeskanowałem i: Elektroniczny system informacyjny 1- nok Radio samochodowe-nok telefon-nok cyfrowy procesor dzwięku-nok system akustyczny(sterownik obciążenia przedniego)-nok nawigacja-nok Może to coś da ale samochód stał przez długi czas z rozładowaną baterią.
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 KTORYS STEROWNIK nie ma zasilania i błedy w całym MMI
Rekomendowane odpowiedzi