LHZ-A4 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Nie kombinój, tylko jedż do elektryka usunąć ubytek prądu, jak samnie znajdziesz. Wykończysz nowy akumulator.
Rako Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 Nie nie sam to wogóle nie bede kombinował [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 18:20_________________________________________________może zna ktoś w okolicach poznania dobrego fachowca ?? Niechciałbym oddać niuni jakiemuś pseudo fachowcowi ;/[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 19:17_________________________________________________Chce znowu poruszyć ten temacik bo chyba znalazłem winowajce a w zasadzie tak mi sie wydaje a wiec....wymontowałem nieoryginalne radyjko alpina do radyjka wchodzily 2 kostki pradowy i glosniki. Jak wiecie znajduje sie jeszcze jedna kostka (C1 C2 C3...niewiem jak dokładnie sie nazywa ale mniejsza o to ) Zauważyłem że jest porozrywana z lekka a niektóre kabelki widać było ze sie stykaja....no i teraz pytanko czy jest wogóle taka możliwosć że to one by mi coś fiksowały?? Bo jak narazie po zizolowaniu autko stało 3, 4 dni bez odpalania i pyka bezproblemu nawet na starym aku w sumie nienaładowanym bo pamietam ze ładowałem go pare godzin.Pełen podziwu... Ale tak dla pewności w piatek jade pod kompa podpiąć niunie
Rekomendowane odpowiedzi