QQ Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 witam... od wczoraj wertuje forum w celu wyszukania schematu okablowania.. i szczerze mówiąc jest straszny bałagan w tej kwestii.. mnóstwo tematów z zapytaniem o takowy schemat kabli i pobieżne odpowiedzi.. PROSZĘ WAS o pomoc i wskazanie jeśli jest to możliwe dokładnego schematu kabli który by mi pozwolił samodzielnie podłączyć alarm moje auto jest z roku 1997 avant dziękuję z góry za poświęcony czas...
fantastic Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 1. na forum nie dyskutujemy o zabezpieczeniach auta z wiadomych przyczyn - po co ci zabezpieczenie jak kilkadziesiąt tysięcy będzie o nim wiedziało ! 2. jak jesteś zielony to nie wiem czy nie lepiej odwiedzić elektryka, przy montażu alarmu dużo czyyników decyduje o efekcie końcowym. 3. czy to alarm ma być fabryczny czy niefabr. ?
QQ Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 jeśli chodzi o alarm to jest to scyzor z allegro jak dobrze pamiętam Stig 43 czy jakoś tak.. a co do samej instalacji chodziło mi o jakieś foto tych kości w słupku na dole! abym wiedział co w której mam szukać.. chodzi mi o podłączenie kierunków no i zamki aby latały
cobradd Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 na forum są dokładne instrukcje dotyczące podpinania sterowanie centralnego, domykania szyb itd korzystając z tych instrukcji powinieneś podpiąć alram bez żadnego problemu, a więc
qqp1 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 na forum są dokładne instrukcje dotyczące podpinania sterowanie centralnego, domykania szyb itd korzystając z tych instrukcji powinieneś podpiąć alarm bez żadnego problemu, a więc Zamiast pouczać i zaśmiecać forum beznadziejnymi postami które nic nie wnoszą do tematu zrób autorowi postu przysługę i nie pisz nic. schemat podłączenia http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_podlaczenie_sterownika_centralnego_zamka_opis_i_zdjecia-t68804.0.html wpisując jakieś słowo do wyszukiwarki nie zawsze dostane oczekiwany wynik
Rekomendowane odpowiedzi