Siwy442 Opublikowano 3 Września 2018 Opublikowano 3 Września 2018 Mam problem może i banalny ale lepiej zapytać skąd wziąć sterowanie wskaźnika doładowania turbo w audi a4b5 96r AFN ? Z tego co wyczytałem to jedni mówią ze trzeba bęndzie wiercić w kolektorze a drudzy że idzie jakiś wężyk do kompa to jeszcze oblukam w wolnym czasie czy mam takie wężyk u siebie.
golden87 Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 lepiej wywiercic w kolektorze, zawsze to bedzie realny wynik.
radimm Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 z tego co masz w opisie to 96r, czyli powinieneś mieć map sensor w ECU, a z rury dolotu idzie Ci wężyk ciśnieniowy do tego map-sensora. Wskaźniki mają w komplecie trójnik, który wpinasz pomiędzy wężykiem idącym z rury dolotu do Mapa, robisz to na wysokości np. puszki z kompem (wszystko chowasz do puszki). Żadnych wierceń itp. no chyba, że masz mapa na rurze dolotu... 1
Siwy442 Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 Okej dzięki wielkie za pomoc :)
Rekomendowane odpowiedzi