Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.8T BFB 2004 Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ma ktoś może sprawdzone info na temat wtrysków 430-440 Bosch? Robią je teraz w Chinach, ceny są dobre bo 140-180zl za szt. Tylko czytałem na forach, że 430 nie daja deklarowanej ilosci paliwa, a 440 są czesto podrabiane i można je poznać po podwójnym (uniwersalnym) miejscu na zawleczkę, a widzę że teraz w większości sklepow takie sprzedają. Czyżby faktycznie wszystkie tanie wtryski Bosch to już taki badziew? Nawet @gregor10 wypowiadał się, że jest z nimi sporo problemow.

Druga sprawa, to czytałem, że 440cc będą za długie do BFB i trzeba kombinować z listwą.

Trzecie pytanie... jak jest z używanymi wtryskami? Czy sa to awaryjne urządzenia i czy jest duże ryzyko, że zaraz padną, bo wiadomo, ze chcemy ich użyć do tuningu, więc będą pracować na maksymalnych ciśnieniach. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trochę nie planowane, ale heble na przód już kupione, teraz szukam tyłu 288, więc jak ktoś coś to proszę o info. 

Jeśli ktoś chce 312 i 255 to zapraszam na Pw.

312 są jak nowe przejechały ze 3tyś. po autostradach co widać na zdjeciach, żadnego progu, klocki prawie całe. Tył w połowie żywota. 

IMG_20181005_124936.jpgIMG_20181005_124954.jpgIMG_20181005_125016.jpgIMG_20181005_125027.jpg

Opublikowano
  • Autor

Możliwe, że koła też pójdą na sprzedaż choć BV jest tak twarde, ze obawiam się wiekszych, a chciałbym chociaż 18''.

Jeśli, komuś się spodobają i mnie przekona zielonymi to przemyślę ? Narazie nie mają znaków naszych dziurawych dróg a dotąd jeździły po stole w Swiss. Opony w dobrym stanie bo przy Q aż tak się nie zużywają

IMG_20181005_125120.jpgIMG_20181005_125226.jpg

Edytowane przez Diablo

Opublikowano
  • Autor

Dziś włączyłem po raz pierwszy grzane stołki i okazało się, że siedzisko kierowcy nie grzeje, grzało tylko oparcie. Dzięki schematom i opisom z Elsy udało się wszystko rozebrać i okazało się, że mata boczka w siedzisku była przepalona. dokładne lutowanie i zabezpieczenie przewodu i wszystko działa jak należy. Vag pokazuje temperaturę i wyłącza się po osiągnięciu zadanej. Zobaczymy jak długo wytrzyma taka regeneracja :)

Opublikowano
  • Autor

Zakupiłem u naszych kolegów zegary z kolorowym FISem, maty grzewcze tylnej kanapy ze sterowaniem oraz mgiełkowe spryski, więc będzie co robić :decayed:

Zna ktoś kogoś w Łodzi lub okolicach, kto przewaliłby immo itd w zegarach? Do Galetto trochę daleko a na 3 dni nie mogę unieruchomić auta żeby załatwić to wysyłkowo. 

Opublikowano
W dniu 10.10.2018 o 10:33, Diablo napisał:

Zakupiłem u naszych kolegów zegary z kolorowym FISem, maty grzewcze tylnej kanapy ze sterowaniem oraz mgiełkowe spryski, więc będzie co robić :decayed:

Zna ktoś kogoś w Łodzi lub okolicach, kto przewaliłby immo itd w zegarach? Do Galetto trochę daleko a na 3 dni nie mogę unieruchomić auta żeby załatwić to wysyłkowo. 

Gdzie udało Ci się kupić kolor licznik do PB, co spoglądam na dział Giełdy to same Diesle :( 

Co do wtrysków miałem używki 320cc teraz 370cc i żadnych problemów.

Co do turbo i przeróbek serii z BFB na hybrydę to pisz, przerabiałem już ten temat i też jestem z łodzi :) 

Edytowane przez Bknz

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Bknz napisał:

Gdzie udało Ci się kupić kolor licznik do PB, co spoglądam na dział Giełdy to same Diesle :( 

Co do wtrysków miałem używki 320cc teraz 370cc i żadnych problemów.

Co do turbo i przeróbek serii z BFB na hybrydę to pisz, przerabiałem już ten temat i też jestem z łodzi :) 

Pisz do @rafi10612 on miał kolorowy zegar do benzyny ale chyba z 2002r. Ja wyhaczylem niechcianego przez nikogo rodzynka z literą E który został przełożony z cabrio do zwykłej obudowy bo kolega z forum zmieniał zegar na S4.

Edytowane przez Diablo

Opublikowano

Dzięki za namiar, może będzie miał coś na stanie.