shagy89 Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Dzień dobry wszystkim. W ostatnim czasie zaniepokoił mnie straszny stukot podczas jazdy po dołkach. Wymienione zostały wahacze, a stuk nie ustąpił i okazało się, że sama zwrotnica jest w jednym miejscu peknieta i prawdopodobnie stąd bierze się ten hałas. Proszę kolegów o pomoc, ponieważ chciałbym kupić taką zwrotnice, ale nie wiem która pod moje Audi podejdzie. B8 2.7 TDi Multitronic 2008. Z góry dziękuję za pomoc. Dodam, że jest to prawy przód. Edytowane 5 Września 2018 przez shagy89
corradoowner Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 W dniu 5.09.2018 o 20:33, shagy89 napisał: Dzień dobry wszystkim. W ostatnim czasie zaniepokoił mnie straszny stukot podczas jazdy po dołkach. Wymienione zostały wahacze, a stuk nie ustąpił i okazało się, że sama zwrotnica jest w jednym miejscu peknieta i prawdopodobnie stąd bierze się ten hałas. Proszę kolegów o pomoc, ponieważ chciałbym kupić taką zwrotnice, ale nie wiem która pod moje Audi podejdzie. B8 2.7 TDi Multitronic 2008. Z góry dziękuję za pomoc. Dodam, że jest to prawy przód. każda od przed lifta
Rekomendowane odpowiedzi