4Fight Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Witam chciał bym się dowiedzieć jaki był by najlepszy filtr paliwa do mojej audi , prosił bym od razu z linkiem :)
przem8 Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Ori z ASO z uwagi na to, że zamienniki potrafią w szybkim czasie ulec awarii i objawia się to wyciekiem paliwa. Poza tym lektura forum nie boli ? 1
4Fight Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 jestem tu nowy szukałem chwile ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie , więc zadałem nowe . dzięki tak też zrobię :P
przem8 Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Nie zdziw się tylko ceną, bo filtr jest z wbudowanym regulatorem ciśnienia paliwa
4Fight Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 to tak ile mi powiedzą ? żebym już był przygotowany
bochenowski Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Oryginał w Aso granice 200 zł. A jak sie uśmiechniesz i powiesz po cichu zeby Ci sprzedawca klepnął na jakis delikatny rabacik to wyjdzie ze 170 zł.
Rekomendowane odpowiedzi