gdajaca Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Witam. 1. Pytanie za sto punktów. Co to za sterownik. Jest cały w metalowej obudowie, zamontowany zaraz za modułem centralnej elektryki i jest zamontowany pod kątem. 2. Jak najprościej przedostać się przewodem z kabiny z rejonu modułu centralnej elektryki do podszybia. Pozdro.
gdajaca Opublikowano 7 Września 2018 Autor Opublikowano 7 Września 2018 Godzinę temu, wrclaguna napisał: Tak wiem, ale nie pytał bym gdym go rozpoznał na 100%. Poza tym w elsie nie wszystkich sterowników umiejscowienie jest pokazane.
gdajaca Opublikowano 7 Września 2018 Autor Opublikowano 7 Września 2018 Wydaje mi się że sterownik silnika jest w podszybiu z lewej strony przy zbiorniku spryskiwacza. Czyżbym się mylił ??????
MarcinOslo Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 8 godzin temu, gdajaca napisał: Wydaje mi się że sterownik silnika jest w podszybiu z lewej strony przy zbiorniku spryskiwacza. Czyżbym się mylił ?????? Jest w podszybiu i jest montowany z zewnatrz ,ale widac go od srodka. Zrob jakies zdjecie lub podaj numer i wszystko bedzie jasne.
gdajaca Opublikowano 11 Września 2018 Autor Opublikowano 11 Września 2018 Witam ponownie. To srebrne to ten tajemniczy sterownik. Powyżej za kablami znajduje się moduł centralnej elektryki.
gdajaca Opublikowano 11 Września 2018 Autor Opublikowano 11 Września 2018 Aaaaaaaaaaaaaaaaa. O w mordę i to jest tak że on wystaje w podszybiu tam pod czy obok zbiornika spryskiwacza.
Rekomendowane odpowiedzi