czorny27 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Witam dziś podczas zdejmowania zbiorniczka płynu chlodzacego w celu lokalizacji końcówki czujnika położenia wału niestety nie udało się. w skrzyni biegów natknąłem się na dwa niezaślepione otwory. Stojąc przodem do auta po prawej stronie. W jednym z nich albo mi się przewidziało albo widziałem zębatki widok był cienki i dostęp szkoda że zdjęcia nie zrobiłem.Otwory obok siebie w odległości jakichś 3 góra 4 cm. Czy coś wiadomo Wam o takim czymś??
MemberA4 Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) 5 godzin temu, czorny27 napisał: W jednym z nich albo mi się przewidziało albo widziałem zębatki widok był cienki i dostęp szkoda że zdjęcia nie zrobiłem.Otwory obok siebie w odległości jakichś 3 góra 4 cm. Czy coś wiadomo Wam o takim czymś?? Chyba widziałeś wieniec zębaty od koła zamachowego i chyba o te otwory biega...? Edytowane 10 Września 2018 przez MemberA4
czorny27 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Opublikowano 10 Września 2018 Dokładnie o te. One w oryginale tak były niczym nie zaślepione???
MemberA4 Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 Tak. Ten z lewej jest przystosowany pod czujnik prędkości G28 tylko z jego prawej brakuje otworu gwintowanego(ten punkt pomiędzy otworami).
czorny27 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Opublikowano 10 Września 2018 Achaś to wszystko bałem się że jakiś fachman kiedyś grzebał i puścił jakiegoś druta. Dzięki za cenne info.
Rekomendowane odpowiedzi