Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi iceman - Kille !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale tych 100kg szpachli juz sie nie pozbędziesz

kolego znajde troszke czasu to zobaczysz fotki jak była robiona , szpachlu naniej jest pewnie mniej niż na twojej ........................... :rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano

Hehe dobry filmik ;) Ciesze sie ze bmw dostalo po d*pie ;) A tak na marginesie ile wazy instalacja gazowa(butla-oczywiscie pusta) ?

Opublikowano
Hehe dobry filmik ;) Ciesze sie ze bmw dostalo po d*pie ;) A tak na marginesie ile wazy instalacja gazowa(butla-oczywiscie pusta) ?

ja niewiem bo moja była z gazem :question:

Opublikowano

Heh a ile miales tego gazu ?:)))

Opublikowano

3/4 zbiornika wg wskazań ... :biggrin:

Opublikowano

Ahaaa;]] nie no tak pytam z ciekawosci ile wazy butla pusta...tzn. jak obciaza auto ;) pewnie niezauwarzalnie bo to jakies 10kg ? Chyba..heh

Opublikowano

pewnie masz racje że z 10 kg ale ja i tak na gazie nie latałem i miąłem zatankowany gaz wiec umnie waga się zmiejszyła znacznie i widze to nawet , bo d*pa poszła do góry 3 cm :rotfl:

Opublikowano

Hehe no to fajnie fajnie ;) a takie biturbo 2.7 to chyba niezle lyka co ?

Opublikowano
bo d*pa poszła do góry 3 cm :rotfl:

Kurde stary to już Q7 sie zrobiło :)

Kill fajny , kolo z bmw pewnie ma moczenia nocne hyhyhy , nie ma to jak wyleczyć jakiegoś super szczura :D

Opublikowano
stary widziałeś auto, że się wypowiadasz?? Jak twoje turbo powedz?? czasem nie sra jakimś syfem z wydechu??

nie widzialem ale chyba przy takich przerobkach nie obejdzie sie bez szpachli...

a moje turbo sie wysrało bo mialem zle zrobiony odplyw oleju. Poprawie i posmiga jeszcze drugie tyle.

Opublikowano

no to mozne Ice jeszcze koleczka zmienisz na mniejsze?? :twisted: :lol:

Opublikowano

Iceman nie miej :evil::evil: bo różne głupoty ludziska wypisują (pewnie z zazdrości, że nie mają takiej maszyny). Słowa krytyki padają z ust osób, które nie miały okazji poznać Twojej niuni w realu. Prawie :exclaim: cały klub :a4fan: trzyma kciuki za każdą Twoją kreskę. Czekamy na kolejne filmiki.

Opublikowano

Trzymamy qciuki :twisted: :twisted:

Opublikowano

jak bede sie obawiał ze przegram to tapicerke nawet wypruje :rotfl::rotfl:

Opublikowano

Iceman to niedługo Lambo będzie poganiał! hehe ale zianie! No to Porsche się zdziwi. :rotfl:

Opublikowano
nie widzialem ale chyba przy takich przerobkach nie obejdzie sie bez szpachli...

pewnie , ale nie 100 kg bo jak by tak było to dawno by wszystko popękało na twardym zawieszeniu latam i niskim profilu opon, jak coś piszesz to przemyśl to dwa razy :rotfl::rotfl::rotfl:

Opublikowano

No Iceman, lec juz odstaw tego porschaka i bedziemy swietowac :lol: szkoda czasu :twisted:

Opublikowano
.Z wyzej napisane wypowiedzi podtrzymuje ze mimo wszystko porownanie wlasciwosci jezdnych audi z napedem na jedna os z bmw ma sie na korzysc dla bmw

A świstak siedzi i zawija w te sreberka.Możesz użyć jakichś argumentów dlaczego bmw ma lepsze właściwości jezdne ?? I może napisz jak CI się jeździ bwm w zimie :lol: Bo moich 2 kolegów pokupowało sobie 330D i teraz na zime szukają jakiegoś Audi 80 z quattro :rotfl: Kolega co ma M5 jeździ przez całą zime Berlingo i nie dlatego , że mu szkoda auta :twisted:

cala zime jezdzilem.Bardzo przyjemna jazda-nie wiem o co ci chodzi.Jak ktos nie umie jezdzic tylnim napedem to racja niech jezdzi 80 w zimie.Mnie tylko denerwuje to ze bmw jest niskie i czasami zderzak za plug robi ale audi do wysokich nie nalezy.Bmw duzo lepiej jezdzi w zakretach.Audi z duza moca i napedem na przednia os ciagnie przodem.

Opublikowano

kolege widze regulamin nieobowiązuje :evil::evil:

Opublikowano

obowiazuje... juz 2 razy prosilem :evil: