daniel95 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Witajcie. jestem uzytkownikiem forum prawie od roku, niestety nadal nie mogę wystawiać przedmiotów na sprzedaż, czy ktoś może mi pomóc w tym temacie? Mam do zaoferowania kompletną tapicerkę SPORTSITZE z A4 sedan B5 wraz z boczkami drzwiowymi do wersji europejskiej LHD (elektryka tylko przód) a do tego pokrywa podłokietnika. Kubełki w doskonałym stanie bez dziur i przetarć, bez plam i przebarwień, kolor szary (prana na jesieni w profesjonalnym zakładzie). Zdjęcia na maila dla wszytskich zainteresowanych. Cena jaka mnie interesuje to 500zł za wszystko.
swiezak84 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 to nic trudnego. wystawiasz aukcje na allegro, a potem w dziale "sprzedam" zamieszczasz posta z linkiem do aukcji.
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 to nic trudnego. wystawiasz aukcje na allegro, a potem w dziale "sprzedam" zamieszczasz posta z linkiem do aukcji. Wszystko pięknie ale wystawianie w dziale sprzedaży jak się nie mylę jest od 50 postów
swiezak84 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 to nic trudnego. wystawiasz aukcje na allegro, a potem w dziale "sprzedam" zamieszczasz posta z linkiem do aukcji. Wszystko pięknie ale wystawianie w dziale sprzedaży jak się nie mylę jest od 50 postów pierwsze slysze. ja tu kiedys zamiescilem ogloszenie jak sprzedawalem xboxa i to bylo zaraz na poczatku mojego forumowania tutaj
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 to nic trudnego. wystawiasz aukcje na allegro, a potem w dziale "sprzedam" zamieszczasz posta z linkiem do aukcji. Wszystko pięknie ale wystawianie w dziale sprzedaży jak się nie mylę jest od 50 postów pierwsze slysze. ja tu kiedys zamiescilem ogloszenie jak sprzedawalem xboxa i to bylo zaraz na poczatku mojego forumowania tutaj Tak było kiedyś potem zostały wprowadzone zmiany.
jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Dział sprzedam jest chyba dla Wszystkich, zaś dział sprzedam auto to min. 50 postów
swiezak84 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 nie mam juz argumentow, poddaje sie
jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 sprzedam auto to min. 100 postów sprzedam jest dla każdego Polecam FAQ każdego z tych działów Jak to nie pomoże to PW do jakiegoś moda, admina - na pewno pomogą Ten wątek nie potrzebny
chudineze Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 sprzedam auto to min. 100 postów sprzedam jest dla każdego Polecam FAQ każdego z tych działów Jak to nie pomoże to PW do jakiegoś moda, admina - na pewno pomogą Ten wątek nie potrzebny No i tu się mylisz poczytaj FAQ działu sprzedaj cytuję: 5. Dostęp do odczytu działu mają wszyscy oprócz użytkowników niezalogowanych oraz ze statusem Newbie. Ograniczyliśmy również możliwość ogłaszania wątków o sprzedaży dla osób, którzy posiadają mniej niż 30 wysłanych postów, gdyż chcemy uniknąć spamowania i logowania się osób, tylko i wyłącznie w celu zamieszczenia ogłoszenia o sprzedaży - jest sporo osób, które założyły konta tylko po to żeby umieścić takie ogłoszenie i więcej ani razu się nawet nie zalogowały.
swiezak84 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 30 to nie 50, jak w pysk strzelił. co nie zmienia faktu ze danielowi95 brakuje jeszcze troche
Cineksik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 daniel95 dodałem Twoje ogłoszenie, można zamknąć
ykk Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Cineksik czemu omijasz zasady? Po to zostalo wprowadzone to ograniczenie, aby nie sprowadzali sie tutaj m.in handlarze.. Tyle ode mnie..
Cineksik Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Ja to w dobrej wierze robiłem a teraz się okazuje że coś nie tak , chłopak od ponad roku jest na forum i pierwszy raz poprosił o pomoc przy sprzedaży... Ale jeżeli macie coś przeciw to proszę usunąć moje ogłoszenie
ykk Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Cineksik nie no spoko to tak na przyszlosc..
cinekvip Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 a jak sie bedzie mialo 30 postow to automatycznie sie otwiera dostep do dzialu sprzedam? czy trzeba dolaczac do "grupy"
Hugo Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 a jak sie bedzie mialo 30 postow to automatycznie sie otwiera dostep do dzialu sprzedam? czy trzeba dolaczac do "grupy" Automatycznie
jarko Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 sprzedam auto to min. 100 postów sprzedam jest dla każdego Polecam FAQ każdego z tych działów Jak to nie pomoże to PW do jakiegoś moda, admina - na pewno pomogą Ten wątek nie potrzebny No i tu się mylisz poczytaj FAQ działu sprzedaj cytuję: 5. Dostęp do odczytu działu mają wszyscy oprócz użytkowników niezalogowanych oraz ze statusem Newbie. Ograniczyliśmy również możliwość ogłaszania wątków o sprzedaży dla osób, którzy posiadają mniej niż 30 wysłanych postów, gdyż chcemy uniknąć spamowania i logowania się osób, tylko i wyłącznie w celu zamieszczenia ogłoszenia o sprzedaży - jest sporo osób, które założyły konta tylko po to żeby umieścić takie ogłoszenie i więcej ani razu się nawet nie zalogowały. O dzięki Sprawdzałem, ale widocznie przeoczyłem
daniel95 Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Dziekuje za pomoc, nie jestem handlarzem, zakupiłem skóre do swojego autka i pomyślałem że najpredzej kubełki sprzedam na forum i tak sie stało , tak więc fotele już nieaktualne, ogłoszenie możana też zamknąć, a swoją droga nie spodziewałem się takiego mega zainteresowania tą tapicerką. Jescze raz dziekuję.
Rekomendowane odpowiedzi