Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 95r Co myślicie o tych felgach ????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić sobie te felgi z allegro http://moto.allegro.pl/item562018510_polerowane_nowe_felgi_16_5x112_audi_a3_a4_a6_a8.html co o nich sądzicie i czy warto i jakiej one są jakośći ?? :mysli: Proszę o wasze opinie.Chyba że ma ktoś takie felgi na autku to prosiłbym o fotki jak one prezentują się na AUDICZCE...

Opublikowano

to są repliki i niektórzy śmigają na takich .... jakość na pewno odstaje od ORI ....

Opublikowano

Jak chcesz kolpaki ktore sie gna i rysuja, a nie porzadne felgi, to one beda idealne.. :good:

Opublikowano

jakoscia do ori niema nawet co porównywać bo jest to podjeb.. :wink4: ja bym wolał kupić używane ori :tongue4: bo bym dłużej pojeździł niż na tych nowych replikach co się będa pewnie zaraz giąć :gwizdanie:

Opublikowano

jakoscia do ori niema nawet co porównywać bo jest to podjeb.. :wink4: ja bym wolał kupić używane ori :tongue4: bo bym dłużej pojeździł niż na tych nowych replikach co się będa pewnie zaraz giąć :gwizdanie:

dokładnie tak jak kolega mówi ..... normalnie bezczelnie wyjął mi to z ust :naughty::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Myślę też o takich http://moto.allegro.pl/item559282577_felgi_alu_16_oryginal_audi_a4_a6_vw_seat_fv.html ale ciężko znajść takie żeby były w idealnym stanie te co są na allegro to wszystkie podrapane zniszczone...

Opublikowano

nie są takie zniszczone :naughty: a napewno służej pojeździsz na tych niż na podjebkach :wink4:

zawsze możesz oddać je do odświeżenia i za małe pieniądze będą jak nowe chodz dla mnie niewygladaj na takie zniszczone :wink4:

Opublikowano

Co do pierwszych felg to plastelina i nie ten rozmiar. A co do tych ostatnich to fajny wzór w 16". A po polerce :kox:

Tutaj masz po polerce:

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_moja_niunia_173_km_i_350nm_nowe_fele_str_3_zderzak_s4_str_4-t34453.0.html

Ostatnio kupił inne także jak Ci zależy tak to zagadaj do niego może Ci sprzeda.

Opublikowano

Te po polerce to 17 :gwizdanie:

Opublikowano

Te po polerce to 17 :gwizdanie:

To jeszcze lepiej :wink4:

Opublikowano

No gorzej wlasnie bo przy 16 nie bedzie takiego efektu.. :decayed:

Opublikowano

Ale jak by były na sprzedaż to kupiłby 17" :decayed:

Opublikowano

Dibo robisz niepotrzebne :ot:

Opublikowano

Te felgi co podałeś link do nich to plastelina :thumbdown:.Rozejrzyj się na allegro,ale nie za takimi jak pokazałeś,a jak nie będzie efektu to popytaj kolegów z forum napewno ktoś felunek na sprzedaż ma :good: lepiej na tym wyjdziesz

Opublikowano

Każda fachura od kółek powie ci żeby szukać ori, one są dużo twardsze i nasze drogi dają im posłużyć dłużej. A prostowanie kółek nie jest tanie i robi się to też ograniczoną ilość razy a potem... wymiana niestety :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Będe jednak szukał tylko Oryginalne felgi dzięki za pomoc.

Opublikowano

Będe jednak szukał tylko Oryginalne felgi dzięki za pomoc.

Niekoniecznie ori. Poprostu dobrych i uznanych firm których produkty są :good:

Opublikowano
  • Autor

A np jakiej firmy byś kolego mi polecili felgi

Opublikowano

Dużo jest dobrych firm np: Alutec,OZ,MOMO,BBS.

Opublikowano

Dużo jest dobrych firm np: Alutec,OZ,MOMO,BBS.

Jeszcze Borbet, MAM, AEZ, Dotz, Dezent, Enzo, Ronal... itd :tongue4: Jak coś ciekawego znajdziesz to pytaj to Ci doradzimy :wink4: