topor Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 pochwale sie moim bylym malym wozidelkiem:D wstyd no ale co zrobic... kazdy popelnia bledy. Seat Ibiza 2002rok, pelna lektryka i tyle:D silnik SuperDIesel zrobilem tym autem 10tys km bez zadneo problemu. Palila 4,5ltr/100 :gwizdanie: w sredku wszystko za***iście trzesczalo a mi zeby wypadaly, bagaznik wielkosci torby podroznej. moc kosiarki;) to tak w skrocie uchowala sie jedna fotka. Na fotce nie ma jescze lamp Led, zawieszki H&R, rozporki MOMO. jest hak, wiecej nie zdazylem zrobic bo auto goscilo u mnie pol roku;) i dalej jezdzi po mojej miescinie.
michu93 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 ehh, marzę o takiej a tak serio to nie wyglądała źle ale takie bardziej autko do dziewczyny :gwizdanie: miałeś wcześniej jeszcze jakieś autko?
Rafal_69 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 no ale co zrobic... kazdy popelnia bledy. całe szczęście nawróciłeś się i w wyborze nastepnego auta juz błedu niepopełniłeś
Tas2die4 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Juz nie mowcie,ze Ibizki takie zle. ja ze swojej bylem zadowolony, 1.9 tdi 110 Km dawalo rade w tej malej budzie, a po powerboxie to juz w ogole
michu93 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 ponoc rozrzad do ibizy sdi jest bardzo drogi... prawda?
topor Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Opublikowano 24 Lutego 2009 ehh, marzę o takiej a tak serio to nie wyglądała źle ale takie bardziej autko do dziewczyny :gwizdanie: miałeś wcześniej jeszcze jakieś autko? Audi 80 B3 http://www.a4-klub.pl/smf/b3_ru_moja_stara_audiczka_audi_80_b3_18_pb-t38426.0.html ponoc rozrzad do ibizy sdi jest bardzo drogi... prawda? nie mam pojecia.. mialem to auto bardzo krotko:D
wypsiu Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 ja kiedyś śmigałem cuprom 2,0 150KM z 1998r czerwona na białych felach OZ
Rekomendowane odpowiedzi