Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

pozycjonowanie stron? znacie kogoś? kogoś kto jest warty polecenia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie, czy znacie kogoś kto jest warty polecenia i wywiązuje się z tego rzetelnie?

pozdrawiam

Opublikowano
Opublikowano

Moj dobry znajomy... pracuje w Money.pl.

Moge dac namiary na PW :cool1:

Opublikowano

Podczepiam się:

Co myślicie - lepsze jest pozycjonowanie czy linki sponsorowane? Jakie jest Wasze zdanie? Ostatnio zleciłem linki sponsorowane w googlach, chociaż nie jestem do tego do końca przekonany...

• 2 lata później...
Opublikowano

Jestem na etapie promocji www w internecie. Strona nie musi być top10 ale było by nieźle jak by na lokalnym(małym) rynku była top1. Jakieś wskazówki od czego zacząć "zabawę" z pozycjonowaniem www? Zacząłem lekturę: http://www.forum.optymalizacja.com ale widzę, że trzeba temu poświęcić więcej czasu niż myślałem..

Opublikowano

pozycjonowanie to podstawa w promocji przez internet. przerabiam temat od roku i nie jest to takie łatwe jak się wydaje. google nie ma jednolitych zasad odnośnie pozycjonowania. lepiej to komuś zlecić i mieć problem z głowy :wink4:

Opublikowano

Moja działalność ma się opierać w 95% o pracę w lokalnych środowiskach dlatego zależy mi na zaznaczeniu swojej obecności głównie lokalnie co sądząc po słowach kluczowych dla mnie ważnych nie powinno być takie trudne. A faktycznie im więcej o tym czytam tym jestem głupszy.. jest zajęcie na długie zimowe wieczory :gwizdanie:

Opublikowano

mam kolegę który zawodowo i po godzinach pozycjonuje w zależności czy chcesz z fakturą czy bez ale taniej :wink4:

Opublikowano

Karol Kerczi zapytaj na pewno rzetelny :naughty:

Opublikowano

powiem krotko i teraz nie jako firma ktora chce zarobic tylko jako KERCZI :)

Niestety w dzisiejszych czasach gdzie potężne firmy (bynajmniej nie mowie o mojej) mają już wszystko "poustawiane", tysiące topowych serwisów na świecie, a nie tylko w polsce (krótko mówiąc mają możliwość edytowania tych serwisów) tak aby ROBOT z Googla wpadał na informacje nas interesujące bardzo często ciężko będzie dorównać do nich nam domowymi sposobami.

No chyba że dla kogoś kluczowym słowem w wyszukiwarce będzie "Piękne Klucze plastikowe w Wólce Kosowskiej" :)

Jeśli ktoś ma poważniejsze słowo-klucze nieujmując oczywiście nikomu - to uwierzcie mi, że warto zlecić to jakiejś firmie zajmującej się tym profesjonalnie.

a teraz troche reklamy. :naughty:

Mogę wypozycjonować stronę tak aby była (oczywiście w zależności od słowo klucz)

1 w google

w 1-3 w google

w 1-10 w google

Cena:

* opłata jest za miesiąc za słowo klucz (ustalana wcześniej, zależna od słowa klucz) - tą cene przedstawiam po podaniu przez Was slowa klucz na samym poczatku oczywiscie bezplatnie w ramach oferty

* muszą być przynajmniej 3 słowo klucze

* umowa jest podpisana na 24miesiace z malymi (w tym pewne promocje)

* oprocz wyniku, wszelkie bardzo rozbudowane statystyki, liczniki

* CO NAJWAŻNIEJSZE: Płatność jest nie z góry, tylko z dołu - ZA WYNIK

czyli jeśli umowa podpisana będzie za pierwszą trójke Googla i powiedzmy w Listopadzie Wasz serwis nie znalazłby się tam z jakiś przyczyn - to jestesćie zwolnieni z opłaty za ten miesiąc

* płatność również obejmuje optymalizację kodu Waszego serwisu

* odrazu zaznaczam - serwisy które mają na pierwszej stronie FLASH, albo są całe we FLASHU - nie podejmuję się - jest to raczej nie możliwe do zrobienia, a przynajmniej ja nie potrafię

Odrazu mówię, że nie jest to zbyt tania forma reklamy, ale za to chyba najskuteczniejsza jaką znam. Więc jeśli ktoś chce reklamę za 50zł miesiecznie - to niestety nie jest forma dla Niego.

Dla zainteresowanych: wyślijcie informację z adresem Waszej strony, jeżeli jest ona już skończona oraz słowo klucz - w odpowiedzi dostaniecie dokładny opis czym to się je oraz ceny - oferta najpozniej na dzien nastepny

DLA teoretyków, ciekawskich, sprawdzaczy i innych gadów :)

przygotowanie oferty troszkę trwa, muszę zapłacić pracownikom, musze sprawdzić ilości wyświetleń i cała masa innych dodatkowych informacji tak więc proszę uszanujcie to.

tutaj dane kontaktowe do mnie:

www.k2-tech.pl

Pozdrawiam

Kerczi

p.s. dobrym sposobem na pozycjonowanie jest też FaceBook