rogas1990 Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Hej, dzisiaj zabrałem sie za polerowanie swojego autka i spotkałem sie z dziwnym problemem - mianowicie w niektórych miejscach pojawiły sie dziwne smugi (nie wyglada to na slaby po polerce, a na mikro ryski jakby po przetarciu brudna scierka). Co może być przycyzna - za słaba pasta/za mieki PAD czy raczej cos popsulem przy samym polerowaniu z gory dzieki za pomoc
przem8 Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) To może napisz co używałeś do polerowania, jakie etapy po kolei. Wygląda jak ślady po maszynie. Edytowane 13 Października 2018 przez przem8
rogas1990 Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 hej, 2 etapy - w pierwszym pasta Koch heavy cut 8.02 z padem sredniej twardosci w drugim gyeon q2 primer na padzie miekim polerka bass z DA
Bruuuum Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Niewymyta pasta, niedopracowane rysy i primer w dodatku na miekkim padzie jest za slaby na wykończenie po H8.
rogas1990 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 generalnie to co bylo to po polerowaniu i 2x myciu szamponem zeby wykluczyc reszki pasty o co chodzi z niedopracowanymi rysami? oprocz tych dwoch past mam jeszcze urban shine honey combination - nada sie jako pasta "srodkowa" czy lepiej cos innego.Jaka kombinacje pad + srodek najlepiej wybrac, zeby osiagnać fajne efekty (ten zestaw polecil mi sprzedawca ze sklepu detailingowego jak zobaczyl stan lakieru na aucie) z gory dzieki!:)
Rekomendowane odpowiedzi