JUZEK1991 Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Witam moze ktos z Was mial stycznosc z takim problemem, otoz gdy silnik jest juz mocno rozgrzany po dluzszej trasie zaczyna pojawiac sie ten problem gdy skrecam obojetnie w ktora strone i kola sa na maxa skrecone ciezko ruszyc puszczam sprzeglo a silnik nie ma sily ruszyc gdy kola prostuja badz kat jest coraz mniejszy ma lzej obstawiam maglownice pompe wspomagania ciekawe dlaczego tak sie dzieje.
Dev Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Mechanizm roznicowy w skrzyni pada
JUZEK1991 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Opublikowano 15 Października 2018 o kurde i co tu zrobic da sie jakos sprawdzic to moze malo oleju w skrzyni jaki koszt wymiany tego ??
Dev Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 34 minuty temu, JUZEK1991 napisał: o kurde i co tu zrobic da sie jakos sprawdzic to moze malo oleju w skrzyni jaki koszt wymiany tego ?? Skrzynia out
JUZEK1991 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Opublikowano 15 Października 2018 wymiana oleju moze cos dac ?? ogolnie dzieje mi sie tak po dluzszej trasie jak jest mocno zgrzany biegi wchodza dobrze moze jest malo oleju i sie tak dzieje ? kurde wymiana skrzyni to nie maly koszt pewnie i jeszcze trafic na jakas sprawna ..?
Dev Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 10 godzin temu, JUZEK1991 napisał: wymiana oleju moze cos dac ?? ogolnie dzieje mi sie tak po dluzszej trasie jak jest mocno zgrzany biegi wchodza dobrze moze jest malo oleju i sie tak dzieje ? kurde wymiana skrzyni to nie maly koszt pewnie i jeszcze trafic na jakas sprawna ..? Wymiana oleju nic nie da
JUZEK1991 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 tak jak u mnie poziom oleju w dyferencjale jakos sie oddzielnie sprawdza czy po prostu sprawdzic poziom oleju w skrzyni moze jest za malo doleje.
Dev Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Dyfer i skrzynia są na jednym oleju 1
Rekomendowane odpowiedzi