farba53 Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów ,oto moje Audi 1.8 t amb quattro tiptronic śline plus pakiet sportec , sprowadzone z Japonii ? Edytowane 19 Października 2018 przez farba53
jedrekx Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 myślałem, że AMB szło tylko na rynek amerykański.. przydałby się jakiś szerszy opis, drewno bym od razu wywalił i zmienił na inne dekory
farba53 Opublikowano 18 Października 2018 Autor Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) No jak widać nie tylko amerykański ,co do drewna mi się podoba ?.Auto zakupiłem luty 2017r na aukcji a przypłynęła w marcu, sprawę i formalności pilotował mój znajomy który ma doświadczenie w sprowadzaniu aut z Japonii,w dniu zakupu przebieg 69 tys km ostatni przegląd w Japonii przy 65 tyś km obecny przebieg to 103 tys km .Z wyposażenia to Xenon,siedzenia przód i tył grzane ,przednie w prądzie ,składane elektrycznie lusterka , skóra,dodatkowe poduszki z tyłu w boczkach tylnego siedzenia 4 szyby elektryczne , przedni i tylni zderzak sportec ,wydech sportec (piękny dźwięk) prawdopodobnie byla orginalna navi znajomy twierdzi ale było jakieś radio japońskie sprzedałem je natomiast cały system głośników to Pioneer carozeria poprzedni właściciel zamontował i gra pięknie?to chyba z grubsza tyle. Edytowane 18 Października 2018 przez farba53
zeflik Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 Jak coś to posiadam komplet dekorów, szczotkowane aluminium z wersji UK ?
Rekomendowane odpowiedzi