Rudi Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam Zacząłem się zastanawiać nad zmianą końcówek i znalazłem coś takiego. Wiem że to nie Bosch ale jest 5 razy tańsze. Jeśli ktoś takie zakładał i na nich jeździ to proszę o opinie. DSLA 150P 520 od tego Allegrowicza http://www.allegro.pl/show_item.php?item=561249885
wagabunda Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja w drugim swoim aucie rok temu wymieniłem na takie końcówki, silnik to stary 1.6 TD w passacie z 89 roku miał przejechane jakieś xxx xxx km auto chodzi w tą zimę odpalał bez problemu, ale na powiedzenie, że są dobre to rok czasu za mało, zużycie paliwa na tych końcówkach porównywalnie. A dlaczego zastanawiasz się nad wymianą?? jeżeli się zastanawiasz to znaczy, że nie jesteś pewien, ja wymieniałem dlatego, że za każdym naciśnięciem gazu za mną pojawiała się czarna ściana
wagabunda Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 no tak to jedź do serwisu i niech wykręcą wtryski sprawdzą i ewentualnie zmienią, mnie rok temu kosztowało 200 z wymianą wtrysków, oni mieli takie końcówki jak na tym alegro
Rudi Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 no tak to jedź do serwisu i niech wykręcą wtryski sprawdzą i ewentualnie zmienią, mnie rok temu kosztowało 200 z wymianą wtrysków, oni mieli takie końcówki jak na tym alegro A gdzie byłeś w serwisie (miasto)?
wagabunda Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 koło Świdnicy jest miejscowość mała i tam facet ma warsztat robi pompy do ciągników wózków, no i do starych diesli takich jak nasze ;-)
Rekomendowane odpowiedzi