mitus2000 Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Witajcie mam taki problem ponieważ nie pokazuje mi na fisie otwartego bagażnika i też lampka się nie świeci. Gdzie mam zacząć poszukiwania dodam jeszcze że to sedan żarówka wymieniona i bezpiecznik cały
dawid_mag Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Kabel kolego, też tak miałem musisz przejrzeć zaczynając od wtyczki. Ja to robiłem przy okazji innych rzeczy to elektryk wziął za to 10 zł a miałem przecięty w okolicach drzwi wystarczyło trochę zlutowac i zaizolować.
mitus2000 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Opublikowano 9 Listopada 2018 Już doszedłem o co chodzi jeden styk od zamka co kabelek idzie do fisu był spalony i kabelek był jeden dziwnie połączony i podejrzewam że przed to poszło zwarcie dziękuję za pomoc W dniu 8.11.2018 o 09:46, dawid_mag napisał: Kabel kolego, też tak miałem musisz przejrzeć zaczynając od wtyczki. Ja to robiłem przy okazji innych rzeczy to elektryk wziął za to 10 zł a miałem przecięty w okolicach drzwi wystarczyło trochę zlutowac i
Rekomendowane odpowiedzi