cygsoon Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Witam mam taki problem otóż zmieniałem radio z Pioneera na androida w audi a4 zakupiłem chińczyka. Więc problem jest taki że radio. Gra bardzo słabo porównując z poprzednim radiem. A wiem jak ten android powinien grać bo znajomy ma dokładnie takie samo. W dźwięku brakuje znacznie basu i nie jest to kwestia ustawień radia bo jest ustawione na Maxa. Mam w aucie system Bose. Musiałem dokupić specjalny adapter na zdjęciach pokaże jak to wygląda Jedna kostka jest całkiem wolna w poprzednim radiu była użyta. Kiedy podłącz jakoś głośnik do tej wtyczki zielonkawej to ładnie czuć bas ale wtedy dołącza głośnik. oraz mam dwie wtyczki wolne do wpiecia z napisem remote. Następna sprawa wie ktoś jak podpiąć żeby grało radio z anteny? Została mi taka jeszcze wtyczka nie wiem w sumie co to jest może do Fisu. Są też wolne kabelki z napisem key 1 key 2. Jednym słowem Pomocy! Mam jeszcze taki problem że kiedy słucham muzyki jest głośno włączam YouTube i jest tak cicho że muszę praktycznie do połowy dać głośność żeby coś posłuchać a jakość nie dość że jest słaba to jeszcze bardziej drastycznie spada tak samo z video. https://youtu.be/XXd_MI6Ec34
Maciekha1 Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 Gdzie kupie złączkę na 3 kostki widoczną na drugim zdjęciu? Lub jak się nazywa ta złączka
Rekomendowane odpowiedzi