dario1282 Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Witam. Jak co dzień otworzyłem samochód z pilota i pojechałem z punktu A do punktu B. Gdy wysiadłem z pojazdu chciałem je zamknąć z pilota lecz zero reakcji. Drugi zapasowy pilot od 3 lat nie był uzywany lecz też nie zadziałał. Mam pytanie czy jest to mozliwe żeby tak z siebie przestały działać piloty? . Elektronik powiedział ,ze nie moze przypisać kluczyków ponieważ nie są wykrywane. I ostatnie pytanie jaki kluczyk kupić czy moze być obojętnie jaki od mojego modelu czy musi mieć konkretne jakieś parametry? Dodam ,ze kluczykiem poprzez włozenie do zamka otwierz i zamyka central oraz odpala.
JawoR36 Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Najlepiej po numerach. Podaj nr znajdę Ci coś.
dario1282 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 A gdzie je znajdę te numery?
jacek70 Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Jak rozbierzesz kluczyk to masz numer . ? Najpierw wymień baterie w kluczykach po czym zakoduj kluczyki . (Wkładasz w stacyjkę ,włączasz zapłon i na drzwiach naciskasz przyciski centralnego zamykania. Zamknij - otwórz ,zamknij- otwórz ) I masz zakodowane .?
dario1282 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 Baterie są nowe ,kodowanie nic nie pomogło. Nie da się ich przypisać . Fachowiec stwierdził ,ze trzeba kupić drugie sprawne kluczyki. Dziwne ,że dwa nie działają.
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Może ten którego nie używałeś już wcześniej nie działał lub wystarczy go przyuczyć w stacyjce.
dario1282 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 Jeden jak i drugi kluczyk był kombinowany. Nic nie ruszyło.
Fish1991 Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Coś te zamki padają. Mi też ostatnio się zepsuło centralne sterowanie. W vagu pilot jest widoczny i niby zakodowany a nie reaguje przy otwieraniu. Kolego jak uda Ci się rozwiązać problem to podziel się co było nie tak.
Rekomendowane odpowiedzi