piotrekekm 0 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Witam. Jeśli zły dział to przepraszam ale lepszego nie znalazłem . Powoli do szału doprowadzają mnie zwykłe spryskiwacze w mojej b6. Chciałbym na wiosnę (teraz w zimę raczej nie ma sensu marznąć i to zakładać) założyć mgiełkowe spryski ale potrzebuje pomocy osoby która to ogarnia. Oczywiście odpłatnie. Najlepiej gdzieś w okolicach Krakowa/Olkusza/Miechowa. Jak ktoś się znajdzie napiszcie pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krumak 6 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Podjedź we wtorek na spota w Krk to chłopaki Ci pokażą jak to można ogarnąć samemu w ciągu 2 minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziol992 18 Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 (edited) roboty na 5 minut, sam sobie poradzisz bez żadnego problemu. Jest na forum poradnik wraz z numerami części. W aso zapłacisz za części ok. 120 zł za komplet oryginalnych sprysków z adapterami. Edited November 28, 2018 by koziol992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitroo 21 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Adaptery zostały w sierpniu wycofane ze sprzedaży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy.nr1 0 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 możesz odezwać się do kolegi Damianq, wystawia w dziale sprzedam spryskiwacze z adapterami. Sam brałem od niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTeo85 549 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 niestety damianq w opisie ma info że adaptery niedostępne. Mi udało się kupić chyba w ostatnim momencie Link to comment Share on other sites More sharing options...
koziol992 18 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 w niektórych salonach jeszcze mają, ja kupiłem w bielsku i tam mieli jeszcze kilka sztuk w zeszłym tygodniu... Trzeba dzwonić, pytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekekm 0 Posted November 29, 2018 Author Share Posted November 29, 2018 5 godzin temu, nitroo napisał: Adaptery zostały w sierpniu wycofane ze sprzedaży. Ciekawe dlaczego ? Chciałem na wiosnę się tym zająć to widzę dalej będę jeździć z tym dziadostwem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitroo 21 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 11 godzin temu, piotrekekm napisał: Ciekawe dlaczego ? Chciałem na wiosnę się tym zająć to widzę dalej będę jeździć z tym dziadostwem.. Po prostu jedź szybko i kupuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekekm 0 Posted December 4, 2018 Author Share Posted December 4, 2018 Zamówione u Damianq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts