Jump to content
IGNORED

Lusterko Fotochromatyczne wewnętrzne wymiana

wicia1000
 Share

Recommended Posts

Audi a4 b6 1.8 T 2002 150 km

Witam moje lusterko wewnętrzne cofania  się wylało i chciałbym zmienić mam jednak bez włącznika a częściej widzę te z włącznikiem.

Czy to z włącznikiem podejdzie mi czy muszę szukać takie samo bez włącznika.

Opcję pierwszą mam zaś opcja druga to opcja z włącznikiem. Mocowanie jest podobne.

644280339_1_644x461_lusterko-wewnetrzne-fotochromatyczne-fotochrom-audi-a6-c5-a4-b5-b6-a3-mogilno_rev002.jpg

opcja 2 lusterka.jpg

Edited by wicia1000

Podejdzie bez problemu, też na takie zmieniałem.

4 godziny temu, piti82 napisał:

Podejdzie bez problemu, też na takie zmieniałem.

Dzięki Wielkie 

To ja podbije ale mam pytanie czy można fotochromatyczne zamienić na zwykłe? Bo u szwagra w Volvo się nie da bo pod lusterko coś tam jest podpięte i nie odpalił by samochodu jak by zerwał fotochromatyczne i założył zwykłe

W dniu 2.12.2018 o 22:37, dawid_mag napisał:

To ja podbije ale mam pytanie czy można fotochromatyczne zamienić na zwykłe? Bo u szwagra w Volvo się nie da bo pod lusterko coś tam jest podpięte i nie odpalił by samochodu jak by zerwał fotochromatyczne i założył zwykłe

Podczas wymiany 2 dni jeździłem całkowicie bez lusterka i jedyne co, to boczne lusterka się nie przyciemniały

witam  moje lusterko wewnętrzne  jest zwykłe, che sobie zmienic na  fotochromatyczne  z włącznikiem.

mocowania sa takie same?  ma ktos  schemat polaczenia?

31 minut temu, kris170 napisał:

witam  moje lusterko wewnętrzne  jest zwykłe, che sobie zmienic na  fotochromatyczne  z włącznikiem.

mocowania sa takie same?  ma ktos  schemat polaczenia?

Jest duży temat na forum o wymianie lusterka na fotochrom. Trzeba tylko poświecić 2 minuty na odszukanie tematu a później przeczytać co i jak. 

Wszystko działa jak należy nie trzeba nic przerabiać jedynie co nie pasuję to plastik(zaślepka) od kabli ale to już można sobie z tym poradzić pokombinować ;).