essu335 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) To moja perełka. Szukałem pół roku bo bardzo chciałem mieć niebieską Audiolkę i wreszcie się udało Po zakupie miałem małe przygody i trzeba było trochę wyłożyć na naprawę , ale nie żałuję ponieważ serce autka jest zdrowe. Póki co szykuję się do zrobienia pierwszego stage. Z wyposażenia : - lusterko cofania fotochrom - 2x el. szyby - 3 ramienna kierownica - podgrzewane fotele - skóra Samochodzik zostanie ze mną już do końca, kiedyś jak będę chciał zmienić to B6 zostanie jako auto pod projekt Wcześniej bujałem się a4 b5 1.6 I nigdy już nie chcę innej marki Chyba że Skoda SuperB. Takie pytanie, sprzedający mówił że to wersja S-line, ale wiem że w 2001 roku nie było jeszcze S. Czego brakuje w środku i na zewnątrz by pakiety były full? Edytowane 2 Grudnia 2018 przez essu335
Patryks25 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 7 minut temu, essu335 napisał: Czego brakuje w środku i na zewnątrz by pakiety były full Przede wszystkim zdjęć 1
kazzi Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Wszystko masz ładnie opisane w tym temacie: Czekamy na więcej zdjęć! ?
Harbonnet Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Gratuluję samochodu oby służył przez lata. Pozdrawiam!
essu335 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 2 godziny temu, Harbonnet napisał: Gratuluję samochodu oby służył przez lata. Pozdrawiam! Mam nadzieję że będzie B5 służyła 5 lat i ani jednej awarii Naprawy na bieżąco Zaraziłem brata również miłością do Audi i teraz możemy się cieszyć B6 jak i C6 W swoją niebieską smerfetkę włożę sporo pieniędzy żeby miała mocne serce
Adam87 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Fajne autko Daj więcej fotek to będzie bardziej wiadomo co i jak
essu335 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Fotki wrzucę na dniach. Czy mógłbym prosić posiadaczy b6 w kolorze niebieskim w sedanie i pokazanie jak wyglądają Wasze Chciałbym zaczerpnąć pomysły na upiększenie swojej
Patryks25 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Na grupie na FB B6 Elite masz post gdzie się wita ziomek w niebieskiej B6 i ludzie w komentach powklejali pełno zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi