marcin2006 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 witam wszystkich ostatnio wymieniłem radio concert na radio rnse wszystko poszło gładko i bez problemu teraz pytanie miałem w samochodzie już wcześniej nawigacje tą miedzy licznikami i anteną gps na dachu ,,płetwa,, czy da rade jakoś tą antene podłączyć , wykorzystać czy lepiej dac sobie spokój i zamontować oddzielna antene z alledrogo za pare zeta
YoGi1984 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Da radę wykorzystać i podłączyć, ale musisz sobie kupić przedłużkę do kabla gps
marcin2006 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 oki przedłużka do kupienia i podłączyć ja do płetwy czy szukać modułu w schowku tu gdzie jest czytnik do płyty nawigacji
YoGi1984 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 kabel od anteny powinieneś mieć w lewym boczku w bagażniku tam gdzie był czytnik map od bns-a, jeśli się nie mylę to z niebieską końcówką
marcin2006 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2018 a jak proponujecie pociągnąć tą przedłużke dołem może górą
Rekomendowane odpowiedzi