nieldos Opublikowano 21 Grudnia 2018 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Witam. Koledzy potrzebuje zakupić zapasówke do A4 B8 z 2014r. Posiada ktoś nr jaki powinna mieć? Jeżdże na 17" to chyba najlepiej taka na słynnym portalu aukcyjnym najwięcej jest 19"... czy jest różnica między zapasówkami z przedlifta i polifta? Pozdrawiam serdecznie
Hugo Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 U mnie fabryczna dojazdówka ma 125/70/19 https://allegro.pl/listing?string=koło dojazdowe audi a4 b8&order=m&bmatch=baseline-cl-n-aut-1-4-1123
nieldos Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 Rozumiem musiałbym sprawdzić czy mi wejdzie w ten wkład żeby nie było tak że będę musiał zmieniać wkład pod koło a dałbyś może radę zmierzyć srednicę tej dojazdówki wtedy sprawdziłbym czy wejdzie i zamawiał bo tak to pół roki jeżdżę z pełnym kołem w bagażniku i już mam dość ...
Wihajster Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 5 minut temu, nieldos napisał: Rozumiem musiałbym sprawdzić czy mi wejdzie w ten wkład żeby nie było tak że będę musiał zmieniać wkład pod koło a dałbyś może radę zmierzyć srednicę tej dojazdówki wtedy sprawdziłbym czy wejdzie i zamawiał bo tak to pół roki jeżdżę z pełnym kołem w bagażniku i już mam dość ... inne koło nie wejdzie do wnęki jak 19 cali
nieldos Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dziękuje ślicznie w takim razie zamawiam... zdrowych wesołych świąt...
Rekomendowane odpowiedzi