rafalpe Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Panowie doradzi ktoś? chcę wymienić u siebie wyświetlacz MMI na nowy z uwagi na znaczne rysy na ekranie. mam lifta z 2013 i MMI 3G Low 6,5” znalazlem na OLX nowy wyświetlacz ale numery się różnią a sprzedawca nie potrafi określić co i jak w załączeniu dodałem zdjęcia sprzedawanego sprzętu, może ktoś wie czy to będzie pasować do mojego auta? dodatkowo, czy będzie tu wymagane usunięcie ochrony komponentu?
H4mm3R Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 To jest wyświetlacz do radia concert/symphony
H4mm3R Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Tak, niestety nie pasuje do 3G Basic
czarek76 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 4 minuty temu, rafalpe napisał: Dzięki, to szukam dalej Szukaj 8T0 919 604 A lub B
MaciekPL Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Rysy mocne czy tylko powłoka antyrefleksyjna jest ruszona? Wypolerowac ładnie, folia matowa i jest nówka, jeśli rysy nie są jakieś głębokie. W tym miejscu raczej nie powinny, chyba że klucze ktoś tam trzymał i jeździł po ekranie Edytowane 27 Grudnia 2018 przez MaciekPL
MaciekPL Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 1 godzinę temu, rafalpe napisał: Ekran wypolerowany Displexem, jak nowy także polecam tę pastę No widzisz, i kasiora zaoszczędzona. Nie chodzi o dokładnie tę pastę, można też innymi. Ja robiłem kumplowi z pracy.. Czerwonym kochem, później folia i nówka.
Rekomendowane odpowiedzi