stan-77- Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam Wszystkich Serdecznie. Bardzo prosze o pomoc....mam problem z prawym xenonem xenony sa oryginalne fabrycznie, po włączeniu świateł ( dodam ze nie za każdym razem) na FIS wyświetla sie komunikat o przepaleniu żarówki i tak jest żarówka gaśnie, lecz po chwili komunikat znika i żarówka sie odpala świeci i znów po paru minutach gasnie, albo wogóle się nie odpala, albo odpala i świeci do konca podróży......prosze Was bardzo o pomoc......czy to może by PRZETWORNICA........ Pozdrawiam Serdecznie.... Wszystkich Miłośników AUDI
zibi66 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Przetwornica albo zarowka ale najpierw sprawdz polaczenia elektryczne pomiedzy przetwornica a zarowka
stan-77- Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Witam. Dziękuje za odp....sprawdze najpierw połączenia....[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 08:49_________________________________________________Witam. Sprawdziłem połaczenia i kable i wszystko jast w porzadku....wiec chyba przetwornica lub xenon ale czy gdyby zarówka była zepsuta.....to zapalała by sie i świeciła......??? chyba nie ( choc nie jestem specjalista w tej dziedzinie) ....Prosze Was o pomoc..... Z góry Dzieki....
domjenick Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 wszystko jest mozliwe-zamien przetwornice stronami,a potem zarnik i zobaczysz roznice
stan-77- Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Właśnie zastanawiałem sie nad tym samym aby przełożyc stronami....i bede miał pewnosc
Carlos* Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Ja obstawiam,że to żarnik miałem tak samo pod koniec jego żywotności ,ale ja już byłem przygotowany na to ponieważ świecił mocno na fioletowo.
Yelo Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Również obstawiałbym żarnik, nalepiej zamień je stronami, jak problem się przeniesie, to już wiesz co wymieniać... Tylko żarniki najlepiej parami.
stan-77- Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 Witam. Oglądałem moje xenony i kolor jednego jak i drugiego jest taki sam.....chyba podjade do mojego mechanika...abym czegoś nie zepsuł.....lepiej nie zabierac sie za cos samemu jesli sie na tym nie zna....Dziś np. przejechałem autem 170 km i raz na chwilke sie wyłączył co pokazał od razu FIS i po 10 sekundach właczył spowrotem.....dziwny ten moj xenon
Rekomendowane odpowiedzi