seba Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Mam pytanie odnośnie rozwiązania napinacza paska rozrządu w audi a4 z 1996 r z silnikiem diesla oznaczenie afn. Słyszałem ze są dwa rodzaje napinacza hydrauliczny i zwykła sprężyna i sprawdza się to po modeku silnikia. Jeżeli ktoś wie jakie jest rozwiązanie w silniku AFN to proszę o podpowiedź. pozdrawiam [ Komentarz dodany przez: bratpit: 17-03-2007, 19:23 ] a po pierwsze zaprasazam do działu newbie się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83d Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 witaj myśle ze nasz sprężyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 z tego co ja wiem ale moge sie mylic ty masz zwykły napinacz rolkowy , niema on żadnej spręzyny ani hydrauliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Dokładnie tak jak mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkusTDI Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czesc jutro wymieniam rozrzad i mam pytanie co trzeba sprawdzic po zalorzeniu rozrzadu czy mechanik nic nie zepsul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 tak jak pisze bratpit to jest jedyne rozwiązanie w silniakach 110PS (AFN i AVG) Czesc jutro wymieniam rozrzad i mam pytanie co trzeba sprawdzic po zalorzeniu rozrzadu czy mechanik nic nie zepsul. najlepiej to jechac do pewnego mechanika po którym nic nie trzeba sprawdzac bo to sie mija z celem, wtedy lepiej samemu robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi