fantastic Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Adas teraz mi głupio jak tak sam licytujesz 150 AZUNIA nadążasz :decayed:
Azunia Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 AZUNIA nadążasz :decayed jasne :>ale walczycie twardo
fantastic Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 tym większy szacunek dla ciebie za ogarnięcie tak szybko
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 fantastic pamietaj ze sa dwa breloki nie musimy siebie przelicytowywac
fantastic Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 spoko panie - chyba nie chcesz powiedzieć że wymiękasz :gwizdanie:
Adas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 spoko panie - chyba nie chcesz powiedzieć że wymiękasz :gwizdanie: jak wymiekam przeciez jestem na liscie
Azunia Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 spoko panie - chyba nie chcesz powiedzieć że wymiękasz :gwizdanie: jak wymiekam przeciez jestem na liscie dobra dobra, nie róbcie mi tu :wink4: [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 11:14_________________________________________________ Jak pisałam w 1. poście, dziś jest 17 więc zamykam wątek. Osoby które wylicytowały brelok zostaną powiadomione.
Rekomendowane odpowiedzi