Wiktoro Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Witam Mam taki problem, mechanik zdiagnozowal.ze wyciek ktory mam to glowica no i trzeba zrobic:( i mam pytanie co warto jeazcze zrobic kiedy juz mam rozebrana glowice i pol silnika aby uniknac dalszych awari?
ziolek335 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Warto sprawdzić jak wyglądają gniazda zaworowe i same zawory oraz wymienić uszczelniacze zaworowe. Tyle w temacie bo więcej nic nie zrobisz
Wiktoro Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 2 minuty temu, ziolek335 napisał: Warto sprawdzić jak wyglądają gniazda zaworowe i same zawory oraz wymienić uszczelniacze zaworowe. Tyle w temacie bo więcej nic nie zrobisz Dzieki:)
ziolek335 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zapomniałem o prowadnicach zaworowych To też wymień, nie kosztują dużo
kamil-vag Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Sprawdzić stan szklanek, wałka, gniazd pompowtryskiwaczy...
Rekomendowane odpowiedzi