Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S7 C7 FL TATOWÓZ cz.4 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, snajper1998 napisał:

Ok dzięki ?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć Snajper

Pozwole sobie na śmiałość i w konfiguracji dla mnie życzył bym sobie jeszcze szyberdach, pamięć foteli, ścietą kiere (ale już doczytałem a nie wiedziałem że one nie był w wersji z grzaniem) i chyba najważniejsze B&O który to bardzo rzadko występuje (chyba z racji wysokości dopłaty)

A teraz do setna - po auto ogólnie to chwaliłem po samym zakupie

Powiedz mi skrzynia w S7 to stronic tak ?

Czy w takim razie parametry Nm po programie nie są już zbyt duże jak na tą skrzynie i nie objawia się to już jakimiś problemami, wiem że właśnie z powodu Nm w dieslu bitdi nie jest stronik a tiptronik który niutki znosi dużo lepiej

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, miron78 napisał:

Cześć Snajper

Pozwole sobie na śmiałość i w konfiguracji dla mnie życzył bym sobie jeszcze szyberdach, pamięć foteli, ścietą kiere (ale już doczytałem a nie wiedziałem że one nie był w wersji z grzaniem) i chyba najważniejsze B&O który to bardzo rzadko występuje (chyba z racji wysokości dopłaty)

A teraz do setna - po auto ogólnie to chwaliłem po samym zakupie

Powiedz mi skrzynia w S7 to stronic tak ?

Czy w takim razie parametry Nm po programie nie są już zbyt duże jak na tą skrzynie i nie objawia się to już jakimiś problemami, wiem że właśnie z powodu Nm w dieslu bitdi nie jest stronik a tiptronik który niutki znosi dużo lepiej

Ja preferuje panoramy, a tu tylko jest dostępna popierdółka w postaci małego szyberdachu :), pamięć foteli jest, a w łamanej kierze nie ma grzania jak już pisałem. :) Dodatkowo, auto kupiłem używane, wierz mi wybór S7ek nawet na rynku niemieckim to było 50 sztuk. 

Skrzynia to s-tronic, te poziomy znosi dzielnie, powyżej 800nm już jest ponoć gorzej. Ogólnie jak się dba, nie robisz launch control to powinno być ok. Póki co miałem dwie eski, każda zmodzona w ten sam sposób, w każdej skrzynia w stanie idealnym. 

Opublikowano

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź

Co do wypasu to oczywiście piałem co bym chciał gdybym miał możliwość konfiguracji a z używkami wiadomo jak jest , trzeba wybrać z tego co jest

Zaś mimo upływu czasu z S7 dalej jest jak pisałeś i w pl i w de mało tego i ciężko o wybór

Opublikowano
W dniu 5.02.2019 o 11:41, snajper1998 napisał:

Przy okazji uruchomiłem sobie Audi Smartphone Interface. Doinstalowałem sobie tę wersję tak żeby mieć mirror linka. Nie bawiłem się jeszcze w sam mirror mam tylko android auto. I teraz tak:

1. Czy ma ktos sprawdzony sposob (jakie apki na tel) na uruchomienie mirrora na androidzie 

2. Do tej pory korzystajac z google maps i yanosika na komórce na kablu komunikaty szły z komórki (rozmowy przez bt), teraz po podłączeniu kablem uruchamia sie AA nawi leci na ekran, wszystko pieknie jednak komunikaty z yanosika ida tylko w momencie jak google podaje komunikat, czyli krotko mowiac nie mam mozliwosci posłuchania komunikatu yanosika. Czy jest jakiś sposób żeby komunikaty z yanosika szły przez tel a reszta przez mmi?
3. Czy da się wyłączyć AA tak żeby po podłaczeniu kabla tel tylko się ladował?

20190205_095826.jpg

Udało ci się ogarnąć temat  mirror ? 

Mam też to niby odblokowane ,ale nie mam pojęcia jak to włączyć której app użyć .

Opublikowano

W opcjach Yanosika tj. Bluetooth odznaczasz odtwarzanie przez zestaw głośnomówiący.

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, WojtekA4B8 napisał:

Udało ci się ogarnąć temat  mirror ? 

Mam też to niby odblokowane ,ale nie mam pojęcia jak to włączyć której app użyć .

Uzywam tylko AA

Opublikowano
  • Autor
28 minut temu, george napisał:

W opcjach Yanosika tj. Bluetooth odznaczasz odtwarzanie przez zestaw głośnomówiący.

Tak to już ogarnąłem, post jest dość stary:) 

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Przymierzam się do sprzedaży autka. Jakby ktoś był chętny zapraszam do kontaktu. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Sprzedana? 

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Bristol napisał(a):

Sprzedana? 

Nie, wystawiłem ją na chwilę. Nie było chętnych. Będę ją wystawiał ponownie ok października, w cenie wyceny Infoexpert. 

• 2 tygodnie później...