Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podłączenie nieorygialnego radia - jakie kostki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Posiadam Audi A4 B6 1.6 z 2004 roku i mam aktualnie w nim bardzo kiepskie radio AudioMedia AMR 113 (do radia podłączone są dwie kostki - czarna na dole i brązowa na górze). Wszystko pasuje, radio gra, ale chciałbym je zamienić na takie, jakie miałem w poprzednim samochodzie, a mianowicie Sony DSX A410BT. Problem polega na tym, że na pewno potrzeba jakichś kostek (przejściówek?) żeby radio zadziałało, bo oba radia mają inne wejścia, a ja za nic w świecie się na tym nie znam. Pomoże ktoś w doborze kostek?

Z góry dziękuję za pomoc.

radioodtwarzacz-samoch-audiomedia-amr-113.jpg

Edytowane przez Aroox

Opublikowano

To do tego radia Sony nie masz tej kostki ? Wpisz na allegro model radia i powinny być

Opublikowano

Pioneer daje taką kostkę w standardzie do każdego nowego radia. 
O ile pamiętam, w kenwoodzie też ją miałem.

Jak kupisz radio to powinieneś ją mieć. To złącze które pokazujesz na tyle radia sony, stosowane jest w większości nie fabrycznych sprzętów 1din.
Tutaj przykład mojego Pioneera Deh-s500bt. Powinieneś do niego dostać kostkę w standardzie z wyprowadzeniem do kostek ISO (tej czarnej i brązowej)

Znalezione obrazy dla zapytania pioneer deh-s510bt rear

Edytowane przez Ralen

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie chce zakladac nowego tematu wiec podepne sie tutaj :) a i dzis zakupilem takie radyjko jak autor i mam te kostki w zestawie . 

Moje pytanko 

Mam seryjne radyjko audi chce zmienic te radyjko na te same co z postu czyli sony . Mam avanta 2002 i wzmacniacz z seryjna tubą harman wiem tyle ze potrzebuje jakis adapter zeby pobudzic tyl . Na internecie widzialem rozne pakiety ramka adapter itp ale nie wiem jaki dobrac zeby pobudzic tego harmana sa tam dedykowane do jakiegos half bose nokia i blaupunkt . Problem w tym ze nie mam pojecia co bedzie mi pasowac . Bylbym bardzo wdzieczny jezeli ktos bylby w stanie mi podlinkowac na allegro co zamowic . Pozdrawiam ! 

Opublikowano

Pomocy kupiłem radio pioniera z oryginalnego radia mam 3 wtyczki ale w otrzymanej kostce tylko 2 podłączyłem to co się dało bez anteny i radio nie wstaje. 

0150D2A3-7D9E-42DC-8956-8C43B6E5F4B5.jpeg

47BEE8B8-4814-4AA7-9EB1-AB9341EB4257.jpeg

5FA9DC98-6A03-4A85-B229-18AEA0683878.jpeg

Opublikowano

W zaleznosci jaki masz system czy bose czy harman musisz kupic separator audio na allegro sa komplety razem z ramka separatorem do anteny itp . Podlaczasz to wszystko razem z kostkami iso co masz w zestawie z radiem