Perfidny Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Witam , kilkanaście miesięcy temu kupiłem Moją Audiczkę 1.9 TDi, sprowadzaną z Niemiec , miała być po niepalącej kobiecie , z orginalnym przebiegiem i nieuszkodzona , no ale ... acha była książka serwisowa ale zawieruszyła się sprzedającemu w domu po standardowej wymianie płynów, oleju, pasków , musiałem wymienić tylne zawieszenie z powodu ukruszenia się sprężyny , z czasem wymieniłem przednie zawieszenie i kilka innych drobiazgów. Początkowo nie przywiązywałem wagi do marki , chociaż doceniałem solidność,wygodę itd. zwłaszcza że początkowo miałem kupić focusa w benzynie a później wahałem się między borą a paskiem Wkażdym razie w Moim samochodzie posiadam 4 airbagi klimatronik ABS elektryczne szyby i lusterka centralny zamek alufelgi :> wspomaganie kier immobiliser zegary podświetlane na czerwono elementy wnętrza podświetlane na czerwono telefon nokii (ale jak ktoś chce mogę odsprzedać) orginalne radio (leży na półce po problemach z potencjometrem) silniczek oficjalnie ma 110 kucyków , ale ciągnie bezproblemowo ponad 2 złote (osobiscie pędziłem 207km/h) więc planuję sprawdzić jakiej rasy te kucyki są Z czasem zaczęło mnie korcić aby wprowadzić pewne modyfikacje Bardzo długo zastanawiałem się nad ksenonami ale zrezygnowałem , kupiłem mocniejsze żarówki dające bielsze światło i jest ok , chociaż tak do końca myśl o ksenonach mnie nie opuściła , ponieważ wymieniłem zderzak na posiadający otwory pod spryskiwacze , narazie zaslepione, wymieniłem tylne lampy na LEDki całkiem sympatyczne , myślę intensywnie nad czarną skórą do środka ze sportowymi fotelami , planowałem kupić orginalną nawigację ale Jarko całkiem słusznie odwiódł mnie od tego pomysłu , za to najnowszym pomysłem poza założeniem parktronika jest wymiana licznika na pełny fis , do tego wrzuciłem nieorginalny podłokietnik , ale nie jestem w pełni z niego zadowolony , cb unidenPRO520XL z antenką ML145 , działa rewelacyjnie , postanowiłem mieć kluczyki scyzoryki więc ... założyłem dodatkowo alarm mający w komplecie takież scyzoryki , oglądam modele felg , lecz nie sądze abym się zdecydował na jakieś 17stki na niskim kapciu przemieszczając się po wytyczonych stadach dziur oddzielonych czasem kawałkiem asfaltu :gwizdanie: przy okazji dołożenia alarmu z funkcją otwierania klapy bagażnika konsultowałem to z moim elektrykiem i może taki bajer zamontujemy dla fanu w mojej audiczce zamiast podświetlania klamek zewnętrznych czy znaczka CCCO . Z czasem i nowatorskimi pomysłami będe uzupełniał "notatki" Za wszelkie cenne uwagi i porady serdecznie dziękuję , konstruktywną krytykę przyjmuję , pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi A4 kilka fotek poniżej fotka ledek , wkrótce wkleję więcej mieszek wymieniłem na czarny obszyty czerwona nicią
Kolkov Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam , kilkanaście miesięcy temu kupiłem Moją Audiczkę 1.9 TDi, sprowadzaną z Niemiec , miała być po niepalącej kobiecie , z orginalnym przebiegiem i nieuszkodzona , no ale ... większość sprzedawców tak twierdzi ale na fotkach wygląda przyzwoicie nic tylko dbać i śmigać
Perfidny Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 jedna rzecz spokoju mi nie daje , mianowicie czy antena jest zamocowana w prawidłowym miejscu ? bo widać że jest tam montowana nie orginalnie (czytaj nie profesjonalnie), więc moje pytanie w tym miejscu , gdzie faktycznie powinna być orginalnie umieszczona antena radiowa ?
ajax Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Kolego Perfidny samochod ladny - szczegolne wrazenie zrobily na mnie te tylne lapmy Wyslesz mi na PW namiary na sklep/cene/nazwe?
franio Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 gdzie faktycznie powinna być orginalnie umieszczona antena radiowa ? w szybie
Perfidny Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 po zalożeniu led lamp do tyłu odstąpie ori lampy w rozsądnej cenie , nadal na zainteresowanych czeka ori radio i ori telefon nokii
Piechol Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 fajna a co to za felgi na tej nocne fotce "w biegu"?
sebaseven Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 no. no. lampki super, moim zdaniem jedyny model led jaki nie pachnie wt. zapodaj podświetlaną gałe zniany biegów, ringi na budzik i gites
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 lampki tylne wiadomo że super sam takie posiadam lecz denerwowało mnie to ze stop i pozycja było do góry wiec trochę wysiłku i jest na dole jak ori stop i pozycja :> A myślał kolega nad ich przyciemnieniem ?? chociaż kierunku i wsteki??
Perfidny Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 fajna a co to za felgi na tej nocne fotce "w biegu"? w zimie jeżdżę na stalówkach , szkoda byłoby mi alu , zwłaszcza że lubię KJSy więc tak jest poprostu ekonomiczniej co do przyciemniania na tylnych lampkach wstecznego i kierunkowskazu , to ten pasek jest przydymiony ( zrobię zdjęcie ) ale pod pewnym kątem wydaje się być przeźroczysty
Pawci_o Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 fajna sztuka kolego mozesz mi napisac PW z danymi gdzie kupiłeś tylne lampki ??
Piechol Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 fajna a co to za felgi na tej nocne fotce "w biegu"? w zimie jeżdżę na stalówkach , szkoda byłoby mi alu , zwłaszcza że lubię KJSy więc tak jest poprostu ekonomiczniej to są stalówki? wyglądają jakby miały z 19"
Gość markar Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Super autko :> lampki tylne fajnie się prezentują
Gość norbertdriver Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Ładna furka, bardzo podobają mi się te lampki tylne, skąd je masz i w jakiej cenie?
...:::BRYLANT:::... Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Ładna furka, bardzo podobają mi się te lampki tylne, skąd je masz i w jakiej cenie? koledzy ale wy go zamęczacie o te lampki :decayed:znajdziecie je tu: http://www.mapet-tuning.com/sklep/audi-a4-c-131_306_308.html?page=3&op=list albo allegro
Rekomendowane odpowiedzi