resiak82 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Witam. Co może być przyczyną że Vcds nie wykrywa błędu który pojawia się na zegarach w aucie. 3 tygodnie temu walczyłem z EGR przy błędzie 4892. Dzisiaj jadąc do pracy auto weszło w tryb awaryjny, auto zamulone, paląca się kontrolka od świec żarowych. Po paru godzinach kiedy wracałem do domu przez pare km było ok i nagle ponownie tryb awaryjny, kontrolka świec żarowych i doszedł do tego check engine. Podpiąłem Vcds po zgaszeniu silnika i zero błędów... Co może być przyczyną
resiak82 Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 W jaki sposób najlepiej sprawdzić gdzie tkwi problem?
Mateusz Domański Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Witam kolego mam podobny problem u siebie. Udało ci się rozwiązać?
JacekPietrzak Posted October 19, 2021 Posted October 19, 2021 Mam tak samo. Check się zapala, niby błąd w centralce silnika jest, a jak się wejdzie do centrali, to pisze że nie ma. Da się wymazać i check gaśnie. Ktoś wie dlaczego tak jest? na VCDS z licencją błąd odczytuje.
Recommended Posts