pablo1986 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam. Mam problem z doborem wkładu do lusterka pasażera. Zamówiłem do swojego modelu, czyli A4 b8 z 2009 r ale nie pasuje, tak jakby było za duże. Czy możliwe ze mam lusterka z polifta? Podobno mają mniejszy wymiar, znaczy wysokość. Niby data na lusterku 2009 ale wkład o wys 13 cm się nie mieści. Czy ktoś może orientuje się w temacie? Pozdrawiam Tu foto mojego lusterka:
pablo1986 Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 Chłopaki wie ktoś coś na temat lusterek? Wiem że podbijam temat ale próbuję coś dokupić i każdy oferuje mi wymiar który nie pasuje do mojego auta.
kris67 Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 Ja miałem ten sam problem bo Audi zmieniło rozmiar bodajże na rocznik model.2010 na mniejsze
pablo1986 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Dobrali mi w sklepie po nr vin. Zamawiając model rocznikowo dwa razy mi nie pasowały. Makabra jakas. Aż się boję jak będę dobieral inne części w trakcie eksploatowania ? Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez pablo1986
Rekomendowane odpowiedzi