tomi33 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam. Borykam się z zamioarem zagazowanie swojej audiczki , koleś mówił mi że w automatach to może być sporo problemów. Więc tak się zastanawiam czytając ten dział czy czasem aby warto to robić , jak i tak jest tu sporo wątków z problemami . Każdy gazownik mówi że nie ma różnicy z kolo z taxi który przećwiczył różne autka twierdzi że wszyscy co mają auto w automacie przeklną gaz. Gdzie i u kogo szukać prawdy ?
mateogda Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 W moim automacie, którym jeżdżę na gazie od września 2007 instalacja sprawuje się bez zarzutu.
michuNS Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 nie ma to znaczenia pod warunkiem ze silnik i skrzynia sa w pełni sprawne a instalacja dobrze wyregulowana. czy manual czy automat musi chodzić na gazie
zegarmistrz Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Dzisiaj stuknęło mi 40 tyś na instalacji i zero problemów..
kepasa Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 bzdura jakaś, mój znajomy jeździ borą 1.8 w automacie na gazie i nic się nie dzieje...
Rekomendowane odpowiedzi