Dawide3k Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam, klubowicze! Otóż od niedawna mam problem z moją audiola chodzi głównie o tylnie drzwi (prawe) wogole muszę zamykać mechanicznie za pomocą kluczyka,ponieważ nie działają z pilota :c. Problem również polega z szybami nie działają (prawe i lewe) , nawet podświetlenie się nie świeci w przyciskach. Nie działają podgrzewane fotele. Błędy mam następujące. Pomożecie bo ja nie wiem o co chodzi już z tym. Pozdrawiam!
Dawide3k Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) @Refresh... Edytowane 4 Lutego 2019 przez Dawide3k Źle napisane.
Dawide3k Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 W dniu 3.02.2019 o 22:28, Dawide3k napisał: Witam, klubowicze! Otóż od niedawna mam problem z moją audiola chodzi głównie o tylnie drzwi (prawe) wogole muszę zamykać mechanicznie za pomocą kluczyka,ponieważ nie działają z pilota :c. Problem również polega z szybami nie działają (prawe i lewe) , nawet podświetlenie się nie świeci w przyciskach. Nie działają podgrzewane fotele. Błędy mam następujące. Pomożecie bo ja nie wiem o co chodzi już z tym. Pozdrawiam! Refresh...
Rekomendowane odpowiedzi