Wulkan15 Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 Witam mam problem ze swoja a4 b6 2.0 alt a mianowicie : rano wsiadam do auta i wyświetla mi się napis Service i nad nim jak ruszyłem oznaczenie 1km/h . Cały czas się to paliło. Wykasowałem inspekcje Vcds i teraz wyświetla mi sie : serwis in :---- km ---- tagen . I teraz co jakiś czas pojawia sie główne menu na sekundę i tak mruga co jakiś czas albo ze hamulec zaciągnięty albo jakiś błąd na fis. Czy uszkodzony może być wyświetlacz fis czy może problem tkwi gdzie indziej?
Wulkan15 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 wyswietla sie pierwsze service a pozniej to co na drugim zalaczniku i po sekundzie gasnie i znow swieci service
Fido Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Dopiero co było o tym ograniczeniu na fisie https://a4-klub.pl/topic/439204-a4-b6-cabrio-30asn-checkengine-i-kontrolka-1kmh/ Co do Serwisu to po 500 km pokaże ci czas i ilość km do kolejnej wymiany. Edytowane 6 Lutego 2019 przez Fido
Rekomendowane odpowiedzi