Vexart Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam mam już po raz drugi problem z taką rurką: 06B121497F Za pierwszym razem podczas wyjazdu w góry pękła i unieruchomiła samochód. Po tym została zakuta ponownie. Teraz po dwóch latach widzę że przecieka. mogę założyć na te końcówki rurkę zbrojoną czarną i dwie opaski zaciskowe? czy kupić używaną bo nowej nie da się kupić.
Emejcz Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 W ASO nowa - pewnie około 300-500zł. Jak nie to używka.
Emejcz Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Kiedyś w b5 wymieniałem to kupowałem w ASO, ale jakbym miał czas to szukałbym używki. Tymczasowo, żeby jeździć pewnie możesz skręcić to opaskami. Tylko, żeby ci nie spadły, bo płyn wyleci.
Vexart Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Opublikowano 14 Lutego 2019 Tylko że używka po jakimś czasie może się rozlecieć znowu. Szukam jakiegoś pewnego wyjścia na długi czas. ASO odpada.
Vexart Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) jak na razie nie ? Patrzę na allegro używki to piszą że to od smarowania turbo... nawet nie wiedzą co sprzedają za 100zł.. Edytowane 3 Marca 2019 przez Vexart
Rekomendowane odpowiedzi